Logo
Fes una donació
El banc de perruques és un servei creat en el marc del programa "Guapes i Valentes", dirigit a les dones afectades de càncer de mama que durant el procés de superació de la malaltia han de fer front a un deteriorament de la imatge personal provocat per la caiguda del cabell. Aquesta situació acaba afectant l'autoestima de les afectades, creant una situació de vulnerabilitat que no ajuda a afrontar el tractament amb ànims i fortalesa. 

El programa "Guapes i Valentes" pretén ajudar les dones afectades en una triple vessant: posar a la seva disposició perruques i gorros a preus assequibles; oferir asessorament estilístic i d'imatge i fer un acompanyament psicològic que els ajudi a afrontar aquest trànsit i la seva recuperació.

Foto: QUIM PUIG


QUÈ HI TROBAREU?
 
El banc de perruques posa a disposició de les persones que ho necessitin diferents tipus de productes. Des de perruques de fibra sintètica (melena curta i melena llarga), fins a perruques de cabell natural. També se cedeixen gratuïtament perruques de segona mà. 

A més de perruques, també s'ofereixen altres complements, com ara gorros i turbants elaborats amb fibra de bambú i les peces D'Joia (casquets de roba amb cabell natural cosit al voltant), dissenyades per garantir la màxima comoditat. 

Propietats de la fibra de bambú:

- És molt còmode i suau

- Quatre vegades més absorvent que el cotó

- Transpirable, no s'enganxa a la pell

- Ecològica i no irritant

- Resulta càlida a l'hivern i fresca a l'estiu 

Gorros i turbants


Djoia 2


ON S'OFEREIX EL SERVEI?

El banc de perruques està disponible a la seu d'Oncolliga a  Girona:

FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA
Persona de contacte: Núria Agudo i Sylvia Miàs.
T. 972 224 963
Carrer Illa Fuerteventura, 10 · 17007 - Girona

Als diferents hospitals comarcals hi ha persones de contacte a les quals us podeu adreçar per demanar informació sobre aquest servei:

HOSPITAL DE FIGUERES

Persona de contacte: Fàtima Palomo
T 972 673 400

HOSPITAL D'OLOT
Persona de contacte: Irene Roure
T 637 369 606

PALAMÓS GENT GRAN
Persona de contacte: Martí Granell
T 972 609 292

BLANES
Persona de contacte: Núria Agudo
T 692 646 251RECULL DE PREMSA: 

Vídeo Telenotícies migdia TV3

Reportatge Ràdio Girona Cadena SER

pdf Reportatge El Punt AvuiAquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació