Logo
El banc de perruques és un servei creat en el marc del programa "Guapes i Valentes", dirigit a les dones afectades de càncer de mama que durant el procés de superació de la malaltia han de fer front a un deteriorament de la imatge personal provocat per la caiguda del cabell. Aquesta situació acaba afectant l'autoestima de les afectades, creant una situació de vulnerabilitat que no ajuda a afrontar el tractament amb ànims i fortalesa. 

El programa "Guapes i Valentes" pretén ajudar les dones afectades en una triple vessant: posar a la seva disposició perruques a preu assequibles; oferir asessorament estilístic i d'imatge i fer un acompanyament psicològic que els ajudi a afrontar aquest trànsit i la seva recuperació.Foto: QUIM PUIG


ON S'OFEREIX EL SERVEI?

El banc de perruques està disponible actualment a Girona, Olot  i Palamós

COM FUNCIONA? 


A Girona el servei s'ofereix en hores concertades a la seu central de l'entitat  (demanar hora trucant al 972 22 49 63). En la primera visita, la persona afectada tindrà l'acompanyament d'una psicooncòloga de l'entitat i una voluntària que l'assessorà en temes d'estilisme i imatge. L'usuària podrà emprovar-se diverses perruques i reservar la que més li agradi per al moment en què la necessiti. 

A Palamós el servei de banc de perruques s’ofereix a la perruqueria de Palamós Gent Gran cada dilluns de 15.00 h. a 18.00 h. i per concertar visita cal trucar a l’admissió del centre: Tel. 972 60 92 92.

A Olot el servei s’ofereix a la perruqueria del propi hospital comarcal, cada dimecres també en hores concertades entre 15.00 h. a 18.00 h. Per concertar visita cal trucar al telèfon 972 26 18 00 (Extensió 6095).

Tant a Palamós com a Olot l’encarregada d’assessorar les pacients serà Eva Robledillo, voluntària de l’Oncolliga amb una àmplia experiència professional en temes d’estilisme i imatge.

QUIN PREU TENEN LES PERRUQUES?
 
El banc de perruques posa a disposició de les persones que ho necessitin diferents tipus de productes. Des de perruques noves, amb preus a partir de 80 euros, fins a perruques reutilitzades en préstec, amb un dipòsit a partir de 40 euros. A més, per tal de garantir la continuïtat del programa, als usuaris que retornin la perruca en bon estat se’ls abonarà el 20% de l’import.

Totes les perruques disponibles són de cabell sintètic i tenen el seu preu de mercat oscil·la entre els 300 i els 500 euros. 


El banc de perruques al mitjans de comunicació: 

Vídeo Telenotícies migdia TV3

Reportatge Ràdio Girona Cadena SER

pdf Reportatge El Punt Avui
  

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació