Logo

El Cotxe Escombra

DONAR
L’Andreu va patir un càncer al fèmur de la cama dreta als 20 anys. Un limfoma no Hodgkin de cèl·lules B gran. Li van diagnosticar al febrer del 2017 i després d’un procés de gairebé deu mesos d’operacions i tractaments, va aconseguir deixar enrere la malaltia i les limitacions físiques que aquesta li havia provocat.
Gran amant de l’esport, especialment del ciclisme, l’Andreu desitjava tornar a pujar a la bicicleta i demostrar-se a si mateix que tot i haver patit la malaltia, podia tirar endavant els projectes que li vinguessin de gust.

Així va anar prenent forma el projecte “El cotxe escombra i la lluita contra el vent”, una aventura en bicicleta que el portarà a travessar, junt amb el seu pare, tota la península ibèrica, fins al poble d’Usagre, a Badajoz. Un repte de superació personal que l’Andreu ha volgut compartir a través d’un blog en el qual anirà explicant el dia a dia del viatge i que vol que sigui també una oportunitat per recollir fons per ajudar a millorar la qualitat de vida d’altres persones que estan lluitant contra el càncer.

Amb el teu donatiu ajudaràs a comprar nou material tècnic (caminadors, cadires de dutxa, cadires giratòries de banyera, coixins antinafres...) que la Fundació Oncolliga Girona deixa en préstec a malalts de càncer de tota la província de Girona que es troben en fase pal·liativa, per tal de millorar la seva qualitat de vida i facilitar la tasca de les persones que en tenen cura. L’any 2017 es van beneficiar d’aquest servei un total de 287 usuaris i es van deixar en préstec 815 unitats.