Logo
Fes una donació
La Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer és una associació sense ànim de lucre creada l’any 1996 amb la voluntat d’ajudar els malalts de càncer. Després de vuit anys d'intensa feina, l'any 2004 va ser la pròpia associació la que va impulsar la creació de la Fundació per tal de treure el màxim rendiment econòmic a l’esforç humà dels voluntaris i a la generositat dels socis i els donants. L’Oncolliga va prendre doncs el relleu de l’associació en la gestió dels programes i els serveis, alguns d’heretats i d’altres de nova creació, convertint-se en una peça clau per ajudar a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer a les comarques gironines.

La Lliga, per la seva banda, ha continuat treballant en la captació de recursos econòmics per fer viables tots aquests programes i serveis. Actualment compta amb prop de 2.000 socis (*) i 93 delegacions locals que organitzen actes benèfics amb el suport de prop de 1.500 voluntaris. 

 La junta                                                               Delegacions                                                                           
  


(*) a data 31 d'octubre del 2017
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació