Logo
La Fundació Oncolliga Girona és una entitat referent, professional, innovadora, participativa, oberta i emprenedora social que treballa per garantir la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies. En el seu compromís amb la societat, aquest apartat del web pretén publicar informació d'interès i, alhora, donar compliment a la llei 19/2013 de 9 de desembre de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Declaració d'entitat d'utilitat pública per part de la Generalitat de Catalunya


icono pdf
 ESTATUTS
 icono pdf
    MEMÒRIA 2019
icono pdf 
 ORGANIGRAMA LLIGA
icono pdf 
  ORGANIGRAMA FUNDACIÓ


La Fundació Oncolliga Girona i comarques és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l'any 2004 amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d'Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des del 1996 per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la província de Girona.

Amb el pas del temps, l'entitat ha ampliat la seva mirada i ha apostat per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat, sense oblidar la seva finalitat principal: donar resposta a les necessitats que les institucions públiques no cobreixen facilitant recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmode la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica.

D’aquesta finalitat es desprenen dos objectius que defineixen els programes socials de l’Oncolliga:

  • Millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars
  • Promoure entre la població hàbits saludables per a prevenir el càncerPATRONAT
                                                                                                                                                                                                                

COMITE TÈCNIC
                                                                                                                                                                                                                                                                             

EQUIP PROFESSIONAL


Presidenta


Lluïsa Ferrer i Ramió

Vicepresidenta

Maria Gràcia Sabater Porta

Secretària

Rosa Casadevall Renart

Tresorer

Marta Vila Rigau
Vocals

Ma Lluïsa Montroig Amer

Ma Mercè Roca Perich

Teresa Ruhí Mompió

Ma Dolors Molas Fàbregas

Alfons Martin Font

Rosa Marquès Llopart

Imma Bellatriu Garcia

Dolors Ferré Ismael

Gabriel Casas Soy 

Benvingut Colls Oliveras 

Lluís Comet Serra

ICO, representant per Joan Maria Brunet Vidal

UdG, representada per Sílvia Llach Carles 

Joaquim Lladó Badosa 

Joan Lleal Tulsà 

Joan Morera Moliner

Antoni Pons Caros

Agnès Prat Congost

Albert-Manuel Rimbau Muñoz

La Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer és una associació sense ànim de lucre creada l’any 1996 amb la voluntat d’ajudar els malalts de càncer. Després de vuit anys d'intensa feina, l'any 2004 va ser la pròpia associació la que va impulsar la creació de la Fundació per tal de treure el màxim rendiment econòmic a l’esforç humà dels voluntaris i a la generositat dels socis i els donants. L’Oncolliga va prendre doncs el relleu de l’associació en la gestió dels programes i els serveis, alguns d’heretats i d’altres de nova creació, convertint-se en una peça clau per ajudar a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer a les comarques gironines.

La Lliga, per la seva banda, ha continuat treballant en la captació de recursos econòmics per fer viables tots aquests programes i serveis. Actualment compta amb prop de 2.000 socis (*) i 93 delegacions locals que organitzen actes benèfics amb el suport de prop de 1.500 voluntaris. 

 La junta                                                               Delegacions                                                                           
  


(*) a data 31 d'octubre del 2017
Dr. Joan Brunet

Cap del Servei d’Oncologia mèdica. ICO Girona

Anna Maria Moral

Piscooncòloga. ICO Girona

Isabel Mestres

Treballadora social. Hospital Universitari de Girona Dr. J. Trueta

Teresa Aliu

Cap d’Infermeria. Hospital de Dia de Palamós


Presidenta


Lluïsa Ferrer i Ramió

Secretària

Rosa Casadevall Renart

Tresorer

Marta Vila i Rigau

Vocals

Adriana Termens Llarguès, Alba Fornas Madrid, Alfons Martín Font, Almudena Sánchez, Anna Garrigoles Perpiñà, Anna M. Espelt Puigcercós, Anna Maria Flaquer Vilardebò, Anna Ruano Romero, Antoni Nuñez Cabré, Carme Arnau, Marta Rodríguez del Estal, Carme Llaona Gibert, Carme Moré Busquets, Catalina Cañellas Oliver, Cati Moreno Pujadas, Conxa Torrado, Elena Llongafriu Guillamet, Cristina Pardo Renyé, Cristina Pardo Renyé, Cristina Villaniueva Martinez, Dani Codinach, Dolors Ferré Ismael, Elisabet Cortada Bayés, Elisabeth Fors,  Elisenda Pèrez Esteve, Esther Darder Bernabeu, Fina Serrat Güell, Flora Feixas Pararols, Gemma Galian Espín, Genoveva Fraile de la Arada, Glòria Barrera Martí, Hortènsia Doporto Salmerón, Imma Bellatriu Garcia, Imma Casassas Caldas, Imma Lòpez Sadornil, Irene Genís Oliveras, Isabel Maria Cortada Soler, Joaquim Roqueta Masferrer, Jordi Costa Surribas, Josep Lluís Corpas Gárcia, Josep Ribas Bonet, Josep Sala Subirana, Josep Sucarrat Gonzalez, Josep Vilanova Mitjanas, Júlia Vila Bosch, Lourdes Chamizo Ayats, Lluís Comet, M. Àngels Aymerich Martí, M. del Mar Gonzalez Nuñez, M. Dolors Molas Fàbregas, M. Lluïsa Montroig Amer, M. Rosa Artau Roca, M. Rosa Solés Noguero, Mª Teresa Grau Duran, Maite Comas Moreno, Margarita Gelabert Pujol, Maria Fita, Maria Grau Pagès, Maria Isabel Ábalos García, Maria Melian Feixas, Marta Carreras Gelabert, Marta Corcoll, Mercè Carrasco Moreno, Mercè Clotas Roura, M. Dolors Vila Casellas, Mònica Lladó Descamps, Natàlia Regualta Cruz, Nati Pagespetit Rabionet, Núria Clavaguera Puigmiquel, Núria Chamorro Trenado, Núria Duran Estarriola, Núria Morera i Tarruella, Núria Serra Fontanella, Núria Tubau Lacosta, Paquita Pastoret Busquets, Pilar Boix Gironés, Pilar Portella, Pilar Viader Ricart, Quima Vidal Duran, Ramona Juncà Descamps, Rosa Artigas Viarnés, Rosa Graugés Rovira, Rosa M. Ruscalleda, Rosa M. Sala Casadevall, Rosa Dalamau, Rosa Marquès Llopart, Roser Prat Congost, Roser Prat Torrent, Sergi Fernández Pérez, Sònia Pujol Nadal, Teresita Fortiana Planas, Teresa Oller Felip, Victòria Mediñà Puig, Xavier Solà Rigau

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació