Logo
Fes una donació
Campanya educativa i informativa sobre què és el càncer, la problemàtica que comporta i les conseqüències que es desprenen d'aquesta malaltia.
"Tu pots Quim!" vol apropar els nens i nenes a la realitat de la malaltia i desmitificar-la, així com fomentar valors com la solidaritat, potenciar el tractament positiu de les emocions, eliminar i treballar pors, mostrar estils saludables de vida, etc.
L'objectiu del programa és informar sobre la malaltia als nens i nenes de l'últim cicle superior d'educació primària, i donar eines per gestionar les emocions davant la malaltia oncològica d'una persona propera. L'activitat consisteix en una sessió de lectura i comentari del còmic "Tu pots, Quim!", i, finalment, un treball sobre les conclusions i l'exposició d'aquests.

pdf Reportatge Tu pots Quim a Barça KidsMireu quins vídeos han preparat els alumnes de 6è de l'escola Dr. Carulla d'Arbúcies després de participar en les sessions del "Tu pots, Quim!": LA POR - 6è A Escola Dr Carulla - ArbúciesLA RÀBIA - 6è B Escola Dr. Carulla - Arbúcies

També volem compartir amb vosaltres aquests dos vídeos d'alumnat de CS de l'escola Font de la Pòlvora de Girona. En tots dos s'analitza el sentiment de la ràbia. 


També volem compartir amb tots vosaltres aquest vídeo que han fet els alumnes de sisè de l'Escola Vedruna d'Arbúcies:
 
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació