Logo
Oncoesquimo

Els equips ja han començat a fer donacions. A data d'avui hi ha recollits 5.308,02 €

DONACIONS 2020DESGLÒS DE DONACIONS 2020IMPORTANT: Totes les donacions, tant a equips com a Dorsal 0, s’han de fer a través de la nostra pàgina web per poder obtenir a final d’any el certificat per a la desgravació fiscal, tant en el cas de particulars com d’empreses.  Si el donatiu no es fa a través d’aquesta plataforma, la Fundació Oncolliga Girona no tindrà les dades de la persona o empresa que ha fet el donatiu i per tant no podrà expedir cap certificat.
Davant de l’actual situació extraordinària en relació a l’estat d’alarma pel virus COVID-19, des de la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista Vic ens veiem obligats a suspendre la celebració de la 1a ONCOESQUIMO, prevista per al pròxim 29 de març a la Vall de Núria. 

Les dues entitats organitzadores hem acordat ajornar la celebració d’aquesta primera edició fins a l’any vinent. Les inscripcions i les donacions que s’han fet fins a data d’avui es conserven de cara a la pròxima convocatòria. En el cas que un equip no pugui participar a la cursa en la nova data prevista, podrà donar-se de baixa i se li retornarà l’import de les inscripcions i de les donacions, sempre que ho sol·liciti abans de final d’any.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic:
info@oncoesquimo.cat


pdfCOMUNICAT_ONCOESQUIMO.pdf

GIRONA-VIC, 16 març de 2020
L'organització d'Oncoesquimo ha decidit ampliar el termini d'inscripció a la primera edició d'aquesta prova solidària d'esquí de muntanya i allargar-lo fins al 20 de març.

En aquests moments ja hi ha 21 equips inscrits, suma't tu també al repte!
Us informem que s'han modificat els articles 3, 7 i 8 del reglament. Podeu consultar el reglament actualitzat AQUÍ

Les modificacions afecten a:

- La composició dels equips, que podran ser de dos, tres o quatre membres. 
- Els donatius per equip: 500 euros si són quatre membres, 375 euros si són tres, i 250 si són dos. 
- La data límit per a inscriure's, que s'allarga fins al 16 de març.ONCOESQUIMO 2020 | #sumatalrepte

Vídeo promocional
Realització: www.d2visual.net
Locució: Sergi Vicente ? 622 39 01 84

Organitzadors

Col·laboradors

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació