Logo
Nova Cultura
Cecilia Gelpi 2                    Cecília Gelpí
Psicòloga

Psicòloga. Màster en Gènere i Desenvolupament, Diplomada en salut mental en situacions de violència política i catàstrofes, Facilitadora de mindfulness per la Universitat de Califòrnia, Los Angeles-UCLA, formada en el programa de MSC ( Mindfulness Self Compassion ) i MFY ( Mindfulness Self Compassion for Teens ) de la Universitat de San Diego, Califòrnia (UCSD). Amb experiència en suport psicosocial a població immigrant, refugiada, sobrevivent de violacions de drets humans i violència de gènere. Presidenta de l’AEMind (Asociación Española de Mindfulness y Compasión).
 Natatxa Molina 2        
Natatxa Molina Mejuto
Psicòloga sanitària

Pedagoga, psicoterapeuta formada en Teràpia Familiar Sistèmica i Teràpia Gestalt. Directora i docent de l'Escola de Gestalt de Girona. Membre titular de l’AETG. Formadora i supervisora de professionals de la Relació d'Ajuda.


Marta Juanola 2            Marta Juanola Angelats
Psicòloga sanitària

Terapeuta Gestalt formada a l’Escola Gestalt de Girona. Màster de psicooncologia (UCM). Postgrau en atenció psicosocial i espiritual a persones en situació de malalties avançades (UV). Psicòloga EAPS (Equip d’Atenció Psicosocial) Mutuam Girona, psicòloga equip SEM (Servei d’Emergències Mèdiques).

VICENTE         Vicente Simón 

Metge, psiquiatre i catedràtic de Psicobiologia. Després d’una llarga experiència docent i investigadora, s’ha dedicat a la pràctica de mindfulness i a l’ensenyament de la meditació.


Josep Carles 2         Josep Carles Valdés Casas
Monjo zen 

Instructor de meditació del Centre Zen de Barcelona. Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Membre de l’Associació Zen Internacional.


Silvia Palau 2             Silvia Palau Pujols
Monja zen

Instructora de meditació del Centre Zen de Barcelona. Llicenciada en Història de l'Art, treballa en el sector cultural. Col·laboradora de la Coordinadora Catalana d'Entitats Budistes, de l'Organització de dones budistes Sakyadhita Spain i del Diari ARA, secció
“Consciència d’Ara”.

ESTRELLA            Estrella Fernández

Psicòloga. Directora de InselfMindfulness (inselfmindfulness.com)
Professora, supervisora i formadora de professors del programa MBCT (Mindfulness-based cognitive Therapy). Guest Trainer del Centre for Mindfulness Research & Practice (CMRP) de la
Universidad de Bangor (Reino Unido). Directora de l'Itinerari de formació de professors de MBCT del CMRP a Espanya.  Professora EADA Business School 

Jose Luis Bimbela 2    José Luis Bimbela
Doctor en Psicologia
Màster en Salut Pública
Màster en Drogodependències
Diplomat en Sexologia Clínica
Expert en Formació de Formadors
Docent a l'Escola Andalusa de Salut Pública (EASP)
Director Màster de Comunicació per a la Salut i l'Aprenentatge (MCSA)

Professor convidat a EADA, Centre d'Humanització de la Salut, Institut Borja de Bioètica; i a les Universitats de Barcelona, ​​Autònoma de Barcelona, ​​Pompeu Fabra, Ramón Llull, Granada, Pamplona, ​​Vigo, La Corunya, Múrcia, Internacional d'Andalusia, Huelva i Almeria.

Autor de "Gimnasia emocional", "Gimnasia social", "Sociología del sida", "Sida y jovenes", "Cuidando al formador", "Cuidando al directivo", "Yo decido. La tecnología con alma". Editor de "El Blog de Bimbela"

Mariola Bernal     Mariola Bernal
Sociòloga i doctora en Antropologia Mèdica

Sociòloga i doctora en Antropologia Mèdica. Experiència docent i investigadora principalment en el camp de les migracions, la salut mental, les desigualtats socials en salut, i les relacions entre espiritualitat i salut.

Ha estat professora associada a la Facultat de Sociologia de la Universitat de Barcelona i col·laboradora a la Facultat de Psicologia de la mateixa universitat, així com al Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social de la Universitat Rovira i Virgili. Ha treballat en el grup de determinants socials de la salut del CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública des de l'Escola Andalusa de Salut Pública. Entre els seus interessos més recents hi ha aprofondir en l'estudi de la salut espiritual com a determinant de la salut. Forma part de la xarxa de professors en Mindulness segons la formació de la Universitat de Massachusetts.


Bhakti das 2                        Bhakti das
Músic

Des de fa més de 40 anys es dedica a la interpretació de la música clàssica de l'Índia (Raga Sangeet) vocal i instrumental, d'una forma rigurosament tradicional. També és un expert en ioga i filosofia vedanta. Ha ofert nombrosos concerts en diversos països i ha participat en programes de televisió. A més, col·labora en activitats relacionades amb el diàleg interreligiós i és col·laborador habitual de CETR (Centre d'Estudis de les Tradicions Religioses).

Sara Pons 2              Sara Pons
Formadora i docent

Responsable d'Atenció Espiritual (laica) a la Fundació Sanitària Mollet, atenent el patiment de les persones malaltes hospitalitzades, els seus familiars i els professionals sanitaris. Formadora i docent. Màster d'Atenció Pal·liativa Integral a Persones amb Malalties Avançades de la UAB i St. Pau. Mòdul en MSc Palliative Care a King's College London University, Londres. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Responsable d'Atenció Espiritual (laica) a la Fundació Sanitària Mollet, atenent el patiment de les persones malaltes hospitalitzades, els seus familiars, i els professionals sanitaris.

Més informació a www.sarapons.com i Facebook: saraponspagina

carme ventura           Carme Ventura
Psicooncòloga de la Fundació Oncolliga Girona

Psicòloga Clínica. Ha estat dos anys amb ostomies a l'Hospital Trueta i des del 2010 està a la unitat de patologia mamària de l'Hospital Santa Catarina de Girona en conveni amb l'entitat.

núria             Núria Agudo
Psicooncòloga de la Fundació Oncolliga Girona

Psicooncòloga. Especialitzada en psicooncologia i psicologia clínica de la salut, fa més de 9 anys que treballa a la Fundació Oncolliga Girona fent acompanyament a malalts de càncer en fase pal·liativa i terminal i processos de dol.

 Montse Castella 2         
Montse Castellà
Instructora de meditació

Instructora de meditació. Cofundadora i actual vicepresidenta de la Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes. Presidenta de l’Associació UNESCO pel Diàleg Interreligiós.

     

     
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació