Logo
Nova Cultura
VICTORIA CAMPS               Victòria Camps.

Catedràtica emèrita de Filosofia Moral y Política de la Universitat Autònoma de Barcelona. Escriptora. Presidenta de la Fundació Víctor Grifols i Lucas i membre del Comitè de Bioètica de Catalunya.

MARIO           Mario Satz.

Filòleg, assagista, poeta, novel·lista i traductor. Estudiós de la Bíblia, l’antropologia i la història de l’Orient mitjà, ha aprofundit en el sistema de la Càbala en diverses obres.


 LUJAN COMAS        Luján Comas.

Metgessa especialista en anestesiologia i reanimació. Es dedica també a les medicines complementàries i a la medicina del Ser. Cofundadora de Merrylife.

VICENTE          Vicente Simón.

Metge, psiquiatre i catedràtic de Psicobiologia. Després d’una llarga experiència docent i investigadora, s’ha dedicat a la pràctica de mindfulness i a l’ensenyament de la meditació.


SERGI TORRES                        Sergi Torres.

Autor i conferenciant. Després de dedicar-se durant 10 anys a treballar com a fisioterapeuta, deixa la seva professió per escoltar la seva trucada interna. Avui dia ofereix xerrades i tallers als quals crida trobades, conscient que les paraules no serveixen per expressar la veritat, però sí per convidar a les persones al fet que la trobin en si manyagues i per si mateixos.
Desenvolupa un cicle mensual de trobades en el Teatre Regina de Barcelona i és convidat a congressos, trobades i xerrades a Europa, Llatinoamèrica i Estats Units. Col·labora com a docent a la Universitat d'Almeria i amb una secció al programa de ràdio “l’Ofici de viure” (Catalunya Radio), presentat i dirigit per Gaspar Hernández.

Oceà Ambre publica “Un pont a la Realitat” (2009) i Edicions Presencia “Saltar al buit” (2014).


CRISTINA                  Cristina Planellas.

Professora de Kundalini Ioga. L’any 2006 porta el moviment Happy a Girona i juntament amb la seva germana, la Sílvia, inauguren el Happyyoga Girona. Des de llavors dóna classes i dirigeix i coordina totes les activitats del centre. Mentoring de l’equip de formadors de professors.

ESTRELLA                 Estrella Fernández.

Psicòloga. 
Instructora, supervisora i formadora d’instructors de Mindfulness. Directora d’InselfMindfulness. Guest Trainer del Centre for Mindfulness Research & Practice (CMRP) - Universitat de Bangor (Reino Unido).

JOSE L2         José L. Hernández Farguell.

Terapeuta Gestalt, SEDIBAC. Terapeuta Floral de Bach. Terapeuta Gestalt. SEDIBAC (Barcelona).

ramonballester270x270                            Ramón Ballester Brage. Cofundador i docent de l'Escola de Gestalt de Girona.

Creador i codirector de la "Escuela de Arterapia del Mediterráneo". Artista pintor. Mestro. Psicoterapeuta Gestalt especialitzat en Arteràpia. Membro titular docent supervisor de l'AETG (Asociació Espanyola de Teràpia Gestalt), formador de terapeutes en diverses escoles de Gestalt i d'Arteràpia del país, adscrit a la FEAP (Federació Espanyola d'Asociaciones de Psicoteràpia).

 marta jaume       Marta Jaume Clavell. 

Psicòloga. 
Amb més de 10 anys d'experiència. Terapeuta Gestalt, de sexualitat i de parelles.

emma puxan              Emma Puxan Lidon.

Psicòloga. Terapeuta Gestalt.
Màster en Psicoterapia. Màster de teràpia Breu estratègica. Postgrau de teràpia de grups. Mestra d'escola durant 7 anys. Atenció a famílies, adults i adolescents en consulta privada des del 2010.

carme ventura              Carme Ventura.

Psicòloga Clínica. Psiconcòloga de la Fundació Oncolliga Girona. Ha estat dos anys amb ostomies a l'Hospital Trueta i des del 2010 està a la unitat de patologia mamària de l'Hospital Santa Catarina de Girona en conveni amb l'entitat.

núria               Núria Agudo.

Psicooncòloga. Especialitzada en psicooncologia i psicologia clínica de la salut, fa més de 9 anys que treballa a la Fundació Oncolliga Girona fent acompanyament a malalts de càncer en fase pal·liativa i terminal i processos de dol.GASPAR HERNANDEZ                  Gaspar Hernàndez.

Periodista i escriptor. A Catalunya Ràdio presenta "L'ofici de viure" (premi Ciutat de Barcelona per la seva "innovació i rigor", segons el jurat). A TV3 ha presentat "Bricolatge Emocional". Ha publicat les novel·les "El silenci" (premi Josep Pla) i La Terapeuta.
El seu darrer llibre: “No sóc d’aquest món”, un dietari espiritual que ens dóna una visió radicalment diferent de la vida, la salut i la malaltia.

EVA LINARES        Eva Juan Linares.

Doctora en Psicologia de la Salut i de l’Aprenentatge. Psicòloga Clínica especialista en Psicooncologia. Actualment és responsable de l’àrea de psicooncologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i docent associada, de psicologia i enfermeria, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

SAUL                         Saül Martínez. 

Professor de ioga, formador i terapeuta holístic. Fa més de 35 anys que dirigeix a Girona Essència de Yoga. Ha cursat estudis humanístics a occident i ha completat la seva formació a l’orient, com Medicina Tradicional Xinesa, el Shivaisme de Caixmir o al Tantra Mahakaula. Deixeble directe d’Antoni Blay, Swami Muktananda, Swami Kuti Ram i el gran Lama Bokar Tulku Rimpoché .

Carme Horta Saül     Carme Horta.

Professora de ioga i Qi Gong a Essència de Yoga. Formadora de professors de ioga.


Pau                                      Pau Gimeno. 

Musicoterapeuta. Acompanya mitjançant la música persones afectades per un Trastorn Mental Greu mirant de posar al servei dels processos de recuperació els recursos que la música ofereix. Fa servir principalment instruments de percussió per descobrir complicitats rehabilitadores entre les persones. Treballa des de la musicoteràpia la creació de propostes comunicatives i expressives que afavoreixen contextos inclusius i saludables. És Musicoterapeuta als serveis de rehabilitació psiquiàtrica i comunitària de Sant Joan de Déu i professor a la facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona.

DAVID       David Pertegaz.

Fisoterapeuta de la Fundació Oncolliga Girona. Especialitzat en l'area de cures pal.liatives.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació