Logo
Fes una donació
Una vintena de voluntaris de diferents entitats relacionades amb la lluita contra el càncer participen avui i demà en el curs d'"Aprofundiment en el voluntariat d'àmbit oncològic" que la Federació de Voluntariat Social i la FECEC organitzen a Girona amb el suport de la Fundació Oncolliga Girona.
Durant dos dies, els voluntaris treballaran la millora de les seves habilitats comunicatives (com contactar amb les emocions que es generen en l'execució de la tasca voluntària,  recursos de comunicació no verbal, etc.) de la mà de Laura Fernández, psicopedagoga i coordinadora de voluntariat de Sant Joan de Déu; i obtindran nous coneixements sobre els tractaments oncològics, en una sessió dirigida pel doctor Jordi Rubió, responsable de l'àrea de Tumors de Cap i Coll, Tumors de Pell i Sarcomes de l'ICO Girona, i Sònia Fuentes, psicooncòloga de l'ICO Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. El curs es desenvolupa al Centre Cívic Ter de Girona, avui matí i tarda, i demà dissabte de 9h a 14h.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació