Logo
Fes una donació
El pròxim diumenge 21 d'octubre tindrà lloc la segona cursa de la dona de Les Preses, organitzada per l'entitat els Enfilats amb el suport de l'Ajuntament, i que per segon any consecutiu serà a benefici de la Fundació Oncolliga Girona.  La cursa està oberta a totes les edats i en aquest moment són més de 600 dones inscrites. La cursa esdevé una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa. 

Aquest divendres al matí s’ha presentat davant els mitjans de comunicació les novetats d’aquesta segona edició. Love Lopera, representant del grup de dones que organitzen aquesta cursa, ha explicat que, a diferència de l'any passat, hi haurà dos recorreguts: un de cinc quilòmetres i un altre de deu. El recorregut de cinc quilòmetres està pensat perquè sigui adequat a tots els nivells de mobilitat, i serà com el de l’any passat. En canvi, el recorregut de deu quilòmetres s’endinsa més a camins i caminets passant pel Parc de Pedra Tosca i el carril bici.

Una altra de les novetats que ha explicat Lopera ha estat que en aquesta edició només es pot fer la inscripció a  la cursa a través de la seva pàgina web i no hi haurà la possibilitat d'incriure's presencialment el mateix dia de la cursa. La data límit per inscriure’s és diumenge 14 d’octubre i el preu és de 8€ (inclou samarreta, esmorzar i obsequi).

Loper ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses, el suport d’Oncolliga Girona i de moltes empreses, entitats, proveïdors que no han dubtat a col·laborar i a fer possible aquesta cursa. També ha volgut agrair tota la feina i la bona predisposició de tots els voluntaris.

L’alcalde de les Preses, Pere Vila, acompanyat del regidor d’esports Carles Roura, ha afirmat que l'Ajuntament seguirà donant suport perquè aquesta segona edició  torni a ser un èxit rotund de participació i d’organització. També ha volgut recordar que és una cursa organitzada per un grup de veïnes del poble i ha afegit que per un municipi com les Preses és un orgull ajudar a fer-ho possible cada any.


Font: Ajuntament de Les Preses
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació