Logo
Fes una donació
En aquests temps tan complicats i excepcionals que estem vivint a causa de la pandemia del coronavirus, la nostra entitat vol ampliar la seva mirada i contribuir, en la manera que pugui, a ser part de la solució del problema. Per això, ens sumem  a la iniciativa solidària impulsada per l'empresa de publicitat GRUP ARPUBA amb l'objectiu de recaptar diners per a la investigació del COVID-19. Es tracta de la campanya “SAMARRETES AMB VALORS”, que consistirà en la venda de samarretes amb l'eslògan "Tot anirà bé" i un disseny fet especialment per a aquesta campanya. Les samarretes es vendran a un preu de 10 euros/unitat  i el 100% del beneficis obtinguts es destinarà a la investigació sobre el COVID-19 que lidera l'IDIBGI (Institut d'Investigació Biomèdica de Girona).

Els interessats a col·laborar poden triar entre tres colors de samarreta per adult (negre, blanc i gris) i tres colors de samarreta infantil (groc, rosa i blau). Les comandes es poden fer per email (info@footmoments.cat), per telèfon (972 576 134) o a través del web www.footmoments.cat. També s'ofereix la possibilitat de fer comandes d'empresa (pack inicial de mínim 10 samarretes), amb el mateix preu unitari per samarreta (10 euros). Les empreses que col·laborin a la campanya apareixeran al llistat d'empreses amb valors que hi haurà al web de Grup Arpuba. 

Des d'Oncolliga ens fa molta il·lusió participar en aquest projecte i us animem a sumar-vos a la campanya i a donar-li visibilitat dins del vostre àmbit laboral i a través de les xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook, Whats App...), amb les etiquetes #samarretesambvalors i #totanirabe.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació