Logo
Fes una donació
L'organització de l'Oncobike ha decidit ajornar la celebració de la 3a edició d'aquesta cursa solidària de BTT, prevista per a aquest dissabte, a causa del mal estat en què es troben gran part dels trams del recorregut com a conseqüència de les intenses pluges dels últims dies. En breu es comunicarà la nova data de celebració de la prova.  Els organitzadors han pres aquesta decisió per tal de garantir el bon desenvolupament de la cursa, que no té caràcter competitiu, i la seguretat de tots els participants.

Un total de 61 equips de sis ciclistes -10 més que l'any passat- s'han inscrit per participar en aquesta tercera edició de l’Oncobike, que transcorre per camins i pistes de la Vall de Llémena, a cavall entre les comarques del Gironès i la Garrotxa. Els participants poden optar entre una versió curta -150 km- i una versió llarga -200 km- de la prova.

Millorar el benestar dels malalts de càncer
Després de dos anys recollint fons per millorar el servei de llar-residència que l’Oncolliga ofereix als malalts oncològics de les comarques gironines i els seus familiars, en aquesta tercera edició els donatius es destinaran a finançar el nou servei d'Estètica Oncològica que s'ha posat en marxa aquest any i que té com a finalitat prevenir i minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics tenen sobre la pell i les mucoses dels malalts, especialment de les dones. Per aconseguir aquest objectiu solidari es demana a cada equip que faci un donatiu mínim de 500 euros, tot i que molts d’ells acaben superant aquesta quantitat gràcies a les aportacions d’empreses patrocinadores i de particulars.

Més informació a www.oncobike.cat
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació