Logo
El pilot de trial Pol Tarrés serà el padrí de la tercera jornada solidària Oncolliga’t amb nosaltres que els Mossos d’Esquadra organitzen a favor de la Fundació Oncolliga. La jornada, que se celebrarà el proper 21 de maig al Club Tennis Costa Brava de Mont-ras, va aconseguir recaptar l’any passat més de 6.000 euros i els organitzadors esperen poder repetir l’èxit en aquesta tercera convocatòria, per a la qual s’han programat un ampli ventall d’activitats.
Una de les activitats previstes era precisament una exhibició del pilot de trial, que finalment no podrà assistir a l’esdeveniment perquè la seva agenda esportiva li ho impedeix.

La jornada del dia 21 arrencarà amb una marxa popular per Cap Roig i continuarà, a mig matí, amb una exhibició de les unitats especials dels Mossos d’Esquadra. La jornada s’arrodonirà amb una arrossada popular que l’any passat va reunir 500 persones, una xocolatada i actuacions musicals. També es farà l’entrega de premis del torneig de pàdel que se celebrarà del 15 al 20 de maig al mateix Club Tennis Costa Brava. 

“Estem molt agraïts als Mossos d’Esquadra i especialment a l’inspector David Puertas, ànima d’aquesta iniciativa, pel seu suport a la nostra causa”, ha explicat Lluïsa Ferrer, presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, que ha volgut destacar també que “gràcies a esdeveniments com aquest i a la tasca de les delegacions l’entitat pot continuar ajudant els malats de càncer i les seves famílies”.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació