Logo
Fes una donació
La 2a Cursa de la Dona del Pla de l’Estany, que estava prevista pel mes de maig passat,  es va anular a causa de la Covid19, però la Fundació Oncolliga Girona no es rendeix i segueix endavant per continuar ajudant els malalts de càncer i les seves famílies. Per aquest motiu, des de la delegació de Porqueres, impulsora d'aquesta iniciativa d'àmbit comarcal, s'ha dissenyat una nova versió de la cursa que tindrà lloc el pròxim 26 de juliol.
El repte consisteix a fer una ruta de 5km o 10 km per l'entorn del Pla de l'Estany sola, amb amigues o amb altres dones de la família portant la samarreta oficial de la cursa. Cadascú pot fer la ruta que vulgui i a l'hora que vulgui, però al llarg del diumente 26 de juliol. Per tal que la iniciativa tingui la màxima visibilitat, els organitzadors conviden tothom a compartir l'experiència a través d'Instagram citant @oncolligagi i utilitzant el hashtag #2acursadeladonadelpladelestany. 

El preu de la inscripció és de 10 euros, en concepte de donatiu. Amb aquesta aportació s'estarà col·laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona, que com a conseqüència de l'actual crisi social i sanitària ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d'activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions. La inscripció només es podrà fer online, a través d'aquest enllaç: https://www.oncolligagirona.cat/reptes-solidaris/cursa-de-la-dona/inscripcions-2020.html

Totes les participants podran recollir la seva samarreta al Pavelló de Porqueres el divendres 24 de juliol, de 4 a 8 de la tarda, i el dissabte 25 de juliol, de 10 a 2 del matí i de 4 a 8 de la tarda. 

2a cursa de la dona pla estany
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació