Logo
Fes una donació
Coincidint amb la celebració del Dia de la Mare el pròxim 6 de maig, la Fundació Oncolliga Girona posa en marxa aquesta setmana una campanya solidària que té com a objectiu recollir fons per poder continuar elaborant els anomenats “coixins del cor”, uns coixins terapèutics que s’entreguen de manera totalment gratuïta a les dones operades de càncer de mama de les comarques gironines.

La campanya, batejada amb el lema “Apadrina un coixí del cor”, consisteix en la venda de clauers fets amb petits cors de roba, a un preu de 5 euros. Amb els beneficis que s’obtinguin amb aquesta venda es cobriran les despeses de material necessari per a l’elaboració d’altres coixins també amb forma de cor, però de mida més gran i amb una finalitat terapèutica per a les dones afectades de càncer de mama. I és que per la seva peculiar forma, els “coixins del cor” s’adapten perfectament sota el braç, cosa que permet pal·liar el dolor i el malestar durant el postoperatori. Protegir la cicatriu del braç, alleugerir el dolor de l’edema, impedir que el braç s’infli o dormir damunt del costat de la cicatriu són alguns dels beneficis que aporten aquests coixins, que han estat avaluats i aprovats per cirurgians de mastectomies. Aquests coixins són també una manera de dir a les dones que passen per aquesta situació que no estan soles, que hi ha altres dones que pensen en elles i en les seves necessitats, encara que no les coneguin.

Els “coixins del cor” els elaboren de manera totalment altruista voluntàries de la Fundació Oncolliga Girona que són autentiques artistes en l’art de cosir. Elles hi posen el seu temps i el seu ofici i l’objectiu de la campanya és convidar els ciutadans a col·laborar econòmicament amb el projecte a través de la figura de l’apadrinament. Perquè els coixins del cor no es compren ni es venen, es regalen!

Punts de venda:

GIRONA
Fundació Oncolliga Girona. C/ Illa de Fuerteventura, 10
El Claustre Regal. C/Nou 9.

SALT. Teixits Agell. C/Major, 5-7

PALAMÓS. Perruqueria Cebado. C/ Enric Vincke, 20

MAÇANET DE LA SELVA. Estanc Clara. Pla de l’Esglèsia

LLAGOSTERA. Farmàcia Saurí, C/ Pau Casals, 13

RIUDELLOTS DE LA SELVA. La Pelu de l'Eli - Estètica Eva

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació