Logo
Fes una donació
La delegació de Blanes de la Fundació Oncolliga Girona col·laborarà per segon any consecutiu amb Les Nits de Marimurtra en la gestió del servei de bar del festival, que s'ha presentat avui al Jardí Botànic Marimurtra. Els beneficis íntegres d'aquest servei es destinaran íntegrament a la millora de la qualitat de vida dels malalts de càncer i les seves famílies a través dels serveis que ofereix l'Oncolliga.
A l'acte hi han participat patrons de la Fundació Carl Faust, organitzadora del festival, autoritats locals com l’alcalde de Blanes, Sr. Mario Ros i diferents patrocinadors i col·laboradors, entre ells la presidenta de la nostra entitat, Lluïsa Ferrer. 

El festival comptarà un cop més amb quatre concerts que se celebraran al Jardí Botànic Marimurtra i que estaran protagonitzats per la cantant i autora catalana Judit Neddermann (4 d’agost), que oferirà un viatge de l’emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim amb el seu tercer disc ‘Nua’; The Sey Sisters (11 d’agost), que oferiran riques harmonies musicals i una carismàtica actuació que abraça des del gospel fins a la música negra; el mallorquí Tomeu Penya (17 d’agost),  que recopilarà els èxits musicals de la seva carrera en un entorn íntim on només ell i la seva guitarra seran els protagonistes; i, finalment, tancarà el festival Susanna del Saz (24 d’agost) que relatarà la seva història sobre l’escenari amb el nou espectacle ‘Un tomb per la vida’.
Les entrades per als concerts ja estan a la venda des d’avui mateix als punts habituals: la taquilla del Jardí Botànic Marimurtra, les floristeries La Camèlia (Blanes i Lloret de Mar) i al web www.nitsmarimurtra.cat.

Foto: Fundació Carl Faust
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació