Logo
El grup d’havaneres Les Anxovetes, format per tres veus femenines, oferirà el proper 22 de setembre un concert benèfic a favor de la Fundació Oncolliga Girona en el marc de les activitats organitzades per celebrar el 20è aniversari de l’entitat. La vetllada musical, que tindrà lloc a la plaça de Pallol de Girona (21.00 h.), es completarà amb un sopar a la fresca que ha estat possible gràcies a la col·laboració de ButiWorld Caravan Food, food truck especialitzada en entrepans de botifarra, i la marca de cervesa artesanal Kerunta. El donatiu per assistir a aquest esdeveniment musical i gastronòmic és de 15 euros i les places són limitades (es pot reservar on-line a través de la web).

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar fons per continuar la seva tasca en favor dels malalts de càncer a través de diferents serveis gratuïts, com ara suport psicològic, drenatge limfàtic, servei de fisioteràpia a domicili, préstec temporal de material tècnic, banc de perruques o llar residència.

L’activitat s’emmarca, tot i que fora de programa, dins de les terceres jornades Girona novaCultura de Salut, que del 23 al 25 de setembre ompliran el Barri Vell de la ciutat de tallers, conferències i xerrades que tindran el concepte de “Consciència” com a eix vertebrador.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació