Logo
Fes una donació
La presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, ha assistit avui a la roda de premsa de presentació de la 3a Cursa de la Dona de les Preses que organitza un grup de dones de la població amb el suport de L’Ajuntament. La cursa es farà el diumenge 20 d’octubre a les 10 del matí i està oberta a totes les edats. En aquest moment són més de 628 dones inscrites. La cursa es podrà fer corrent o caminant. No es tracta d’una cursa competitiva, no hi haurà cronometratge ni classificacions.

La cursa esdevé una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa. Com es va fer en la primera i també la segona edició, tots els beneficis obtinguts es destinaran a Oncolliga Girona, per a diferents programes adreçats a dones amb càncer de la Garrotxa. En la segona edició, la cursa va tenir 2.000 participants i es van recaptar 11.300 € tot un rècord per a una prova que va néixer fa poc temps.

Aquest divendres al matí, s’ha presentat davant els mitjans de comunicació les novetats d’aquesta tercera edició. Love Lopera, representant del grup de dones que organitzen aquesta cursa, ha explicat les característiques i organització d’aquesta cursa solidària i les principals novetats d’aquesta tercera edició.

Hi haurà dos recorreguts. Un recorregut de cinc quilòmetres, i un altre de deu quilòmetres. El recorregut de cinc quilòmetres està pensat perquè sigui adequat a tots els nivells de mobilitats, i serà com el de l’any passat, en canvi, el recorregut de deu quilòmetres s’endinsa més a camins i caminets passant per Bosc de Tosca i la Fageda.


Font: Departament de Comunicació de l'Ajuntament de les Preses
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació