Logo
Fes una donació
Fundació “la Caixa” i CaixaBank han lliurat avui a la Fundació Oncolliga Girona els 9.560 € obtinguts gràcies a la participació de 280 voluntaris a les activitats proposades per l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” a l’àmbit de Girona durant la Setmana Social Digital, que es va dur a terme entre el 17 i el 25 d’octubre.

L'entitat  destinarà els fons a reforçar els serveis que dona a malaltes de càncer de mama, com ara suport psicooncològic, estètica oncològica, drenatge limfàtic, banc de perruques i marxa nòrdica acompanyada per fisioterapeutes especialistes. Aquest últim va especialment enfocat a dones que han estat operades de càncer de mama, ja que la marxa nòrdica ajuda a prevenir l'aparició del limfedema.

La Fundació Oncolliga Girona té com a objectiu donar serveis assistencials als malalts de càncer i les seves famílies durant tot el període de la malaltia i després de superar-la. L’acompanyament per part de l’entitat va des del moment en què hi ha un diagnòstic fins que des de sanitat s’emet l’alta. També ofereix fisioteràpia a domicili en el cas de malalts pal·liatius, per ajudar-los en l’última etapa de la seva vida, millorar-ne la qualitat de vida i pal·liar el dolor.

Durant la Setmana Social Digital de CaixaBank es van organitzar a Girona altres activitats com “Una trucada per acompanyar la gent gran”, que va posar en contacte voluntaris amb persones grans de manera telefònica per acompanyar-los i donar-los escalf.

Sobre la promoció del Voluntariat de CaixaBank
Acció Social de CaixaBank impulsa, a través de l'Associació de Voluntaris ”la Caixa”, el seu Programa de Voluntariat Corporatiu, format per empleats en actiu de l'entitat i el seu grup, de la Fundació “la Caixa”, de jubilats i prejubilats d’ambdues organitzacions, així com d'amics, familiars i clients. L’any 2020, aquesta iniciativa ha complert el seu quinzè aniversari de tasca solidària. El 2019, al voltant de 5.800 persones compromeses van formar part del voluntariat actiu de ”la Caixa”, participant a més de 7.000 activitats solidàries. Gràcies a això, s'ha contribuït a ajudar a més de 350.000 persones vulnerables de tot el país en matèria d'educació financera i inserció laboral, salut, pobresa infantil i altres.

* A la imatge, la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, rebent el xec de mans de Núria Domingo, delegada dels voluntaris de la Caixa a Girona. 

Font: www.caixabank.com/comunicacion

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació