Logo
Fes una donació

La Black Music Big Band, la primera big band escola de comarques gironines especialitzada en música negra, tornarà a trepitjar demà divendres (20.30 h.) l’escenari de l’Auditori de Girona per oferir un concert solidari a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. El concert, que forma part de la programació del Black Music Festival per aquesta tardor, consistirà en un recull d’èxits d’espectacles anteriors de la jove big band: “Homenatge a la Motown”, “Tribut a l’Aretha Franklin” (en català) i “Tribut als Red Hot Chilli Peppers”. 

Les entrades (12 euros) estan a la venda a la web del festival i tota la recaptació es destinarà íntegrament a l’Oncolliga, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. L’aforament de la sala és limitat per tal de complir escrupolosament amb totes les normes de seguretat dictades pel Procicat. 

L’Oncolliga valora molt positivament aquesta col·laboració, sobretot en uns moments tan delicats com els actuals, en què l’entitat ha vist reduïts de manera dràstica els ingressos que obtenia a través de les activitats benèfiques organitzades per les seves pròpies delegacions locals, que ara no es poden dur a terme a causa de les restriccions imposades per reduir l’expansió de la Covid-19. 

La Black Music Big Band, integrada per una trentena de joves músics de menys de 25 anys, va néixer fruit de la producció del Black Music Festival i Cases de la Música l’any 2016 i des d’aleshores ha anat creixent fins a esdevenir una formació de gran qualitat i referent en el nostre país.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació