Logo
Fes una donació
La 5ª edició d’Oncoextreme, la cursa d’obstacles solidària organitzada pel Club Esportiu Palamós a benefici de la Fundació Oncolliga Girona, va comptar ahir amb 750 participants, el doble que en l’edició anterior. La cursa presentava enguany com a novetat la possibilitat d’inscriure’s en tres categories diferents: individual (157 participants), colla (341 participants) i família (252 participants) i els organitzadors han destacat també que més de la meitat dels inscrits -400- eren dones.

Com en edicions anteriors, la cursa, de 7,5 km, va transcórrer per camins i corriols del municipi de Palamós, amb sortida i arribada a la platja de la Fosca. Els participants van haver de superar una vintena d’obstacles de diversa dificultat, alguns d’ells instal·lats al mig del bosc i d’altres a les platges de Castell i la Fosca. Els obstacles, ideats per Xavier Adroher, del Club Esportiu Palamós, estan dissenyats de manera que els nens a partir de 10 anys els poden superar tot sols i els menors d'aquesta edat ho poden intentar amb l'ajuda dels pares o adults que els acompanyin, ja que l’objectiu és que sigui una activitat esportiva i solidària apte per a tots els públics.

Tot i que no és una cursa competitiva, el temps dels participants es cronometra i la classificació es pot consultar a www.curses.cat. El primer classificat en la categoria individual masculina va ser Carles Mulleras, amb un temps de 00.51.38, i en la categoria individual femenina la primera classificada va ser Gemma Alcalà, amb 00.54:10.

El Club Esportiu Palamós i la delegació local d’Oncolliga, encapçalada per Hortènsia Doporto, agraeixen la col·laboració de la setantena devoluntaris que van fer tasques de control i avituallament durant la jornada, així com el suport de l’Ajuntament de Palamós i de les empreses col·laboradores: Obres i Construccions Germans Cruz i Rotary Girona.

L’objectiu principal de l’Oncoextreme és recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars a través dels programes de la Fundació Oncolliga Girona, com per exemple serveis de fisioteràpia, drenatge limfàtic, suport psicològic, material ortopèdic, etc.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació