Logo
Fes una donació
La VII Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) organitzada per la FECEC (Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer) amb el lema “Actua contra el càncer: menja sa i mou-te” se celebrarà enguany del 5 a l’11 de novembre i inclourà una vintena d’activitats repartides pel territori català. A les comarques gironines, la Fundació Oncolliga Girona, entitat membre de la federació, ha organitzat diverses sessions de l’espectacle “L’Hort d’en Marçal”, una obra de teatre adreçada a infants de 4 a 6 anys per promoure el consum de fruita i verdura, i dos tallers de menús saludables, a Breda i la Jonquera. L’espectacle “L’hort d’en Marçal” es representarà a les poblacions d’Anglès, Arbúcies i Riells i Viabrea. En acabar es farà un taller on cada nen farà una broxeta amb cinc classes de fruita per menjar-se-la al mateix moment.

5/11/2018 L’hort d’en Marçal /  Anglès /  9.30 h / Espai Burés
5/11/2018 L’hort d’en Marçal /  Arbúcies / 15.15 h / Plaça de la Vila
7/11/2018 L’hort d’en Marçal / Riells i Viabrea / 15.15 h / 
8/11/2019 Taller menús saludables / La Jonquera / 18.00 h /  Centre Cultural l'Albera - Can Laporta
9/11/2018 Taller menús saludables /  Breda / 19.00 h /  Centre Cultural Els Forns


L’objectiu de la SECAPC és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir aquesta malaltia. Aquest any, a l’espot de la campanya #menjasaimoute18 de la SECAPC, hi participen diferents colles de la cultura popular i tradicional de Catalunya, els Castellers i els Diables de Sants i la Colla Gegantera de Gràcia a més de la popular corredora de muntanya, Núria Picas. L’objectiu és apropar la cultura i l’esport en un mateix lema: ‘Fes de la teva salut una tradició’. L’espot inclou una cridada a l’acció per enviar un SMS al 28014 amb la paraula NC.

VEURE ESPOT: https://youtu.be/pyTblOQz7cU

Més informació a www.juntscontraelcancer.cat


*A la foto, l'espectacle "L'hort d'en Marçal" a Tordera, durant la SECAPC de l'any passat.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació