Logo
La VII Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) organitzada per la FECEC (Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer) amb el lema “Actua contra el càncer: menja sa i mou-te” se celebrarà enguany del 5 a l’11 de novembre i inclourà una vintena d’activitats repartides pel territori català. A les comarques gironines, la Fundació Oncolliga Girona, entitat membre de la federació, ha organitzat diverses sessions de l’espectacle “L’Hort d’en Marçal”, una obra de teatre adreçada a infants de 4 a 6 anys per promoure el consum de fruita i verdura, i dos tallers de menús saludables, a Breda i la Jonquera. L’espectacle “L’hort d’en Marçal” es representarà a les poblacions d’Anglès, Arbúcies i Riells i Viabrea. En acabar es farà un taller on cada nen farà una broxeta amb cinc classes de fruita per menjar-se-la al mateix moment.

5/11/2018 L’hort d’en Marçal /  Anglès /  9.30 h / Espai Burés
5/11/2018 L’hort d’en Marçal /  Arbúcies / 15.15 h / Plaça de la Vila
7/11/2018 L’hort d’en Marçal / Riells i Viabrea / 15.15 h / 
8/11/2019 Taller menús saludables / La Jonquera / 18.00 h /  Centre Cultural l'Albera - Can Laporta
9/11/2018 Taller menús saludables /  Breda / 19.00 h /  Centre Cultural Els Forns


L’objectiu de la SECAPC és conscienciar la població sobre la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir aquesta malaltia. Aquest any, a l’espot de la campanya #menjasaimoute18 de la SECAPC, hi participen diferents colles de la cultura popular i tradicional de Catalunya, els Castellers i els Diables de Sants i la Colla Gegantera de Gràcia a més de la popular corredora de muntanya, Núria Picas. L’objectiu és apropar la cultura i l’esport en un mateix lema: ‘Fes de la teva salut una tradició’. L’espot inclou una cridada a l’acció per enviar un SMS al 28014 amb la paraula NC.

VEURE ESPOT: https://youtu.be/pyTblOQz7cU

Més informació a www.juntscontraelcancer.cat


*A la foto, l'espectacle "L'hort d'en Marçal" a Tordera, durant la SECAPC de l'any passat.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació