Logo
Fes una donació
Les organitzadores de la  Cursa de la Dona de les Preses van presentar aquest passat dimecres, 11 de desembre, la recaptació aconseguida a la tercera edició de la prova solidària, que un any més es destinarà a la Fundació Oncolliga Girona. La cursa va ser un èxit rotund de participació, amb la inscripció de 2.002 dones, fet que va fer possible una recaptació de 15.800 euros, 4.500 més que en l'edició anterior. 

La presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, que va recollir el xec simbòlic que li han entregat les organitzadores, ha explicat que aquests diners aniran destinats per a diferents programes adreçats a dones amb càncer a la comarca de la Garrotxa com són: el banc de perruques, el programa de drenatge limfàtic, el programa del fisioterapeuta a domicili per a malalts pal·liatius, l'atenció psicològica o el nou programa d'estètica oncològica. Ferrer va agrair la iniciativa d’aquests grups de dones i el fet que hagin comptat amb Oncolliga Girona com a entitat beneficiària per tercer any consecutiu, així com el suport i col·laboració de  l’Ajuntament de les Preses.

Per la seva part, l’alcalde de les Preses, Pere Vila, va explicar que l’Ajuntament seguirà donant suport logístic a aquest grup de dones perquè continuïn organitzant la cursa, que ja s'ha convertit en una cita obligada al calendari.

En representació el grup de dones, Love Lopera, va agrair la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses, la Fundació la Caixa, les empreses, els proveïdors i  tots els voluntaris i voluntàries que van voler participar en l'organització de la cursa, "i sobretot a les 2002 dones que es van inscriure per participar-hi i fer possible de nou aquesta cursa que cada any segueix tenint una gran acollida i participació". Les organitzadores van aprofitar aquesta trobada per donar els obsequis a la persona més jove que va participar a la cursa, Carla Daucik Reixach,  i a la persona més gran, Salut Puigvert Puigdemont.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació