Logo
L'Associació pel Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós FECOTUR ha fet entrega avui a la Fundació Oncolliga Girona d’un xec per valor de 1.550 euros, quantitat recollida en la tercera edició de la campanya gastronòmica “De nits + que plats” celebrada l’estiu passat.
Setze restaurants de la població van participar en la campanya, basada en una oferta de platets (mitges racions) en un menú de 21 € IVA inclòs. De cada menú servit es va destinar 1 € a benefici de la Fundació Oncolliga Girona, entitat social que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. L’entrega s’ha fet avui a la Cambra de Comerç de Palamós, en un acte al qual han assistit l’alcalde, Lluís Puig; el regidor de Turisme, Emili Coll; el president de Fecotur, Jordi Francesch; el president de restaurants de Fecotur, Toni Izquierdo, la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer i la delegada d’Oncolliga a la població, Hortènsia Doporto.

També hi han estat presents els responsables d’alguns dels restaurants participants en la campanya, que van ser: Restaurant La Gamba, Hotel Trias, Restaurant Mas dels Arcs, Hotel Àncora, Restaurant El Moll de Palamós, Restaurant Celler de la Planassa, Petit Bar, Restaurant Ca l’Amadeu, Restaurant Caleta Blava, Restaurant La Selvatana, Restaurant L’Arcada, Restaurant La Salsa, Restaurant L’Forja, Hotel Marina, Restaurant Celler del Barri Vell i Restaurant La Tortilla Tex Mex.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació