Logo
Fes una donació

Els pacients oncològics tractats per l’ICO Girona (l’Hospital Dr. Josep Trueta) podran disposar a partir d’aquest mes d’abril d’un joc d’auriculars gratuït gràcies a la col·laboració de l’empresa DCU Tecnologic amb la Fundació Oncolliga Girona. Representants de la companyia i de l’entitat han fet entrega aquest matí als responsables de l’ICO d’un primer centenar d’unitats, que es distribuiran com a obsequi entre els pacients que així ho desitgin, amb l’objectiu de fer la seva estada al centre hospitalari més amena. Les infermeres seran les encarregades d’oferir-los als pacients oncològics, tant als tractats a l’Hospital de Dia com als ingressats a la planta d’hospitalització.

DCU Tecnologic és una empresa gironina dedicada a la producció i distribució - nacional i internacional - de productes tecnològics relacionats amb el cablejat i la connectivitat. Dirigida per Joan Bertrana i la seva filla Anna, la companyia ha volgut mostrar el seu costat més solidari col·laborant amb l’Oncolliga, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i la dels seus familiars. Així, la companyia donarà a l’entitat part dels beneficis obtinguts per les vendes de determinats productes en grans superfícies i botigues d’electrònica i informàtica com per exemple Electrònica BF o Bon Preu. Per poder contribuir el màxim possible a l'encomiable tasca de la fundació, la marca ha decidit incloure en aquesta iniciativa els seus articles més venuts, que majoritàriament són accessoris per a smartphones i tablets (carregadors; powerbanks; connexions USB Tipus C, MFI i Micro USB; i auriculars i altaveus Bluetooth). Les 'referències solidàries' de DCU estan marcades amb el segell d'Oncolliga. Com a colofó d’aquesta col·laboració va néixer també la iniciativa de regalar auriculars als pacients oncològics tractats per ICO Girona.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació