Logo
Fes una donació

Les tradicionals Quines de Nadal tenen, des de fa anys, versions solidàries impulsades per entitats de l’àmbit social. Diverses delegacions de la Fundació Oncolliga Girona, com les de Begur, Llanars o Molló, han celebrat quines benèfiques en els últims anys, però sens dubte, la que té més tradició és la Quina de la Bisbal, de la qual  enguany se n’hauria celebrat la 11a edició. 

Les mesures de seguretat establertes per la Covid-19 faran impossible la celebració d’aquestes populars rifes nadalenques, motiu pel qual des la delegació de la Bisbal s’ha treballat a fons per organitzar un sorteig de Nadal virtual en el qual es repartiran una quinzena de paneres valorades entre 150 i 250 euros. La col·laboració d’un centenar d’empreses i negocis de diferents sectors ha fet possible que es puguin sortejar obsequis de tota mena, des d’experiències d’aventura, com un vol en globus, un vol en ultralleuger o  un descens en kayak pel Ter, fins a productes d’alimentació, objectes de ceràmica, joguines, estilisme, dècims de loteria o calçat, entre molts d’altres.

“El que fem és portar la quina a casa de la gent, ja que tothom hi pot participar còmodament adquirint la seva butlleta de participació des del nostre web”, ha explicat la presidenta d’Oncolliga, Lluïsa Ferrer. Per participar-hi, es pot triar entre dos tipus de butlletes - sorteig de lots estàndar (10 euros de donatiu) i sorteig de lots extres (15 euros de donatiu)-  i fer les combinacions que es vulguin. Un cop fet el donatiu, el participant rebrà per correu electrònic una còpia de la seva butlleta. El termini per participar es tanca el pròxim 21 de desembre. 

Enllaç del Sorteig de Nadal Oncolliga La Bisbal https://www.oncolligagirona.cat/sorteig-de-nadal-oncolliga-la-bisbal.html

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació