Logo
Figueres (Alt Empordà), Olot (Garrotxa), Palafrugell (Baix Empordà), Planoles (Ripollès), Porqueres (Pla de l’Estany), Riudellots de la Selva i Tossa de Mar (la Selva) i Salt (Gironès) acolliran el pròxim 5 de febrer la tercera edició del Run4Cancer, un esdeveniment esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona que té la peculiaritat de ser l’única cursa d’aquestes característiques que se celebra en set comarques diferents de la demarcació al mateix temps.
La iniciativa se celebra cada any el diumenge més proper al dia 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer. Enguany la cursa tindrà lloc simultàniament a vuit poblacions de les set comarques gironines on l’Oncolliga té delegació (la Cerdanya és l’única comarca on l’entitat no està present).

L’esdeveniment vol ser una activitat familiar on tothom hi tingui cabuda, per aquest motiu s’ofereixen dues modalitats de cursa: una de 5 km pensada per a tots els públics i per fer-la en família i una altra de 10 km pensada per a corredors habituals. En tots els casos el circuit és circular i transcorre dins de les poblacions i el seu entorn. La inscripció costa 8 euros si es fa de manera anticipada10 euros si es fa el mateix dia de la cursa (a partir de les 8.30 h). La cursa començarà puntualment a les 10 del matí a totes les seus de l’esdeveniment. En aquest apartat de la pàgina web es pot consultar el recorregut i el punt de sortida de cada cursa.

Incentivar la pràctica de l’esport com a hàbit saludable és un dels objectius d’aquesta activitat, però no l’únic. Participar-hi és també una manera d’ajudar a la lluita contra el càncer, ja que és una activitat solidària en la qual tot el que es recapta va dirigit a millorar la qualitat de vida dels que pateixen aquesta malaltia  i dels seus familiars. L’any passat es van recaptar 10.586,80 euros que s’han destinat a finançar els serveis que s’ofereixen des de l’entitat: atenció a domicili, rehabilitació, atenció familiar, atenció hospitalària, banc de perruques, reinserció laboral, programes educatius de prevenció del tabac, etc.


Hashtag: #run4cancer


Formulari d’inscripció:

http://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/run4cancer-inscripcions.html


Més informació:

http://www.oncolligagirona.cat/esports/run4cancer/runxcancer.htmlAquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació