Logo
La Fundació Oncolliga Girona serà la protagonista de la jornada social d’aquest diumenge en el partit  Girona FC - Osasuna que es disputarà a l'estadi de Montilivi a les 17.00 h. Amb l’objectiu de recaptar fons per les activitats de la fundació -que es centra en millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars i proporcionar entre la població hàbits saludables per a prevenir la malaltia- es realitzarà un sorteig amb importants premis.
Abans de començar el partit i al llarg dels primers quaranta-cinc minuts els voluntaris d’Oncolliga vendran números per aquesta activitat. A la mitja part, per la megafonia de l’estadi, es donarà a conèixer els números guanyadors d’aquests 6 excel·lents premis.Premis:

- Restaurant L’Argadà ( obsequi d’un menú per dues persones)

- Empordàlia (obsequi d’un lot de vins)

- Restaurant La Carpa (obsequi menú dos persones)

- Hotel Double Tree by Hilton Girona (Una nit per a dues persones + esmorzar)

- 2 Lots Lèkué

- Entrada doble al Magma, centre lúdic termal.

* Els premis es podran recollir una vegada acabi el partit a la zona de Tribuna (accés Llotja)

Durant el partit també es farà difusió de concert solidari que es farà el proper 22 d’abril a La Mirona amb el grup “El último Tributo” Tributo al Último de la Fila. El concert és una iniciativa impulsada per Femi Montero, afectada de càncer i autora del bloc La Esencia de Vivir.

ultimo tributo LA MIRONA FB
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació