Logo
Cervià de Ter acollirà el proper dissabte 26 de setembre una jornada d’esport solidària que té com a finalitat recaptar fons per a finançar el banc de perruques del programa ‘Guapes i Valentes’ de la Fundació Oncolliga Girona. La jornada, batejada amb el lema “Jo t’aJUDO”, ha estat impulsada per l’Associació Girona Judo amb el suport de l’Ajuntament de Cervià de Ter, el Club Atletisme Girona i la delegació local de l’Oncolliga.

Una classe oberta de judo destinada a nens i nenes de 5 a 13 anys i tallers de defensa personal pensats especialment per a les dones seran dues de les activitats destacades que tindran lloc al llarg del matí a l’interior del pavelló d’esports, mentre que per als que prefereixen l’esport a l’aire lliure s’ha organitzat una bicicletada amb BTT i una marxa a peu de 5 km per l’entorn del poble. La jornada es completarà amb inflables per a la matinada i una pista d’slot-scalextric habilitada a l’interior del pavelló.


Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació