Logo
L’associació empordanesa sense ànim de lucre pel foment del lleure i l’esport a la natura, GAS Mountain, organitza una Festa Solidària per al 25 de juny, a Can Janot (Navata). La festa inclourà més d’una desena d’activitats, a més d’un concert i un sorteig d’articles que aporten més d’una vintena de patrocinadors, entre els quals hi ha la Fundació FC Barcelona, Garatge Sala, Moritz Barcelona, el restaurant Shang-Hai o Transports Padrosa. Aquesta iniciativa té per objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

Avui s’ha presentat aquesta iniciativa a Figueres i ha rebut una lloança per part de l’alcaldessa, Marta Felip, qui ha trobat “encertadissima la combinació entre esport, lleure, natura i solidaritat” que planteja GAS Mountain. També per part de la presidenta d’Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, que ha afirmat que “és fantàstic que un projecte com el de GAS Mountain hagi pensat en nosaltres i que organitzi activitats com aquesta festa solidària per recaptar fons per ajudar els malats de càncer, els volem agraïr que ens ajudin a ajudar”, i ha afegit que a totes dues entitats “ens uneixen uns mateixos valors”.

La festa, el 25 de juny, començarà a les 4 de la tarda. Estan previstes una marxa de 4 km., una exposició de cotxes clàssics, activitats lúdico-esportives com futbolí humà, spinning, zumba, etc. A les 6 hi haurà batukada i tot seguit l’actuació de DJ Tramuntana, a més a més de tallers de xocolata i de sabons, pinta-cares i animació infantil. A les 8 hi haurà un concert amb The Tourist Band, tot seguit un sorteig de lots d’articles que han aportat els patrocinadors, i a les 10 de la nit concert amb Crossing, per acabar amb DJ Xerpa.

GAS (Grup Amics Senderistes) Mountain és una associació creada a Avinyonet de Puigventós, que pretén fomentar l’activitat esportiva al medi natural mitjançant la pràctica del senderisme, el trail running, el BTT i el muntanyisme, en qualsevol de les seves variants, i promoure l’aprofitament de l’entorn natural per a la realització d’activitats de lleure i oci. Actualment desenvolupa activitats per als seus socis i seguidors (entrenaments, sortides i marxes, participació a curses); col·labora amb Oncolliga Girona en la realització d’actes solidaris i de recaptació de recursos econòmics per ajudar els malalts de càncer; gestiona un servei de rutes a l’Alt Empordà amb tracks digitalitzats i suport fotogràfic a Wikiloc; i organitza activitats extraescolars i casals de lleure a la natura a diferents municipis de l’Alt Empordà, entre d’altres projectes.

pdfDossier de premsa Gas Mountain

cartell festa solidaria gas mountain
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació