Logo
El Concert de Nadal solidari promogut per la Junta de Confraries de Girona i celebrat divendres passat a la Basílica de Sant Feliu de Girona va recaptar 1.034,35 euros que es destinaran a la Fundació Oncolliga Girona, entitat social d’ajuda al malalt de càncer de les comarques gironines.
El concert va anar a càrrec de la Camerata Bacasis i la Coral Escriny, que van interpretar El Messies de Georg Friedrich Händel, sota la dirección de Marc Reguant. La col·laboració totalment desinteressada de les dues formacions i les aportacions voluntàries del nombrós públic assistent van permetre recollir un miler d’euros que es destinaran al programa “Guapes i Valentes” de l’Oncolliga, dirigit a les dones afectades de càncer de mama que durant el procés de superació de la malaltia han de fer front a un deteriorament de la imatge personal provocat per la caiguda del cabell.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació