Logo
Fes una donació
Èxit total de la campanya de microdonatius (crowdfunding solidari) que ha dut a terme CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, a favor d’Oncolliga Girona amb l'objectiu de que particulars i empreses col·laboressin en l’adquisició d’una màquina centrífuga per al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta que redueixi el temps de resposta en els diagnòstics de la malaltia oncològica.

La campanya, que es va dur a terme entre el 10 d’octubre i el 8 de novembre, ha aconseguit el suport de 119 particulars i empreses que amb les seves aportacions han permès reunir 5.300€. Als diners recaptats per la campanya de microdonatius cal sumar-hi l’aportació directa de 3.000€ realitzada per l’Obra Social “la Caixa”. Els microdonatius s’han recollit a través de les seves oficines de CaixaBank a la comarca del Gironès i el Pla de l’Estany, dels caixers automàtics, de Caixabank Now i del portal www.caixabank.cat.

En total, aquesta acció solidària suma 8.300€, dels quals 6.300 es destinaran a la compra d’una màquina centrífuga per al Servei d’Anatomia Patològica de l’Hospital Josep Trueta. Aquesta nova eina farà possible el processament de les mostres de la biòpsia líquida amb més rapidesa i, per tant, reduir el temps de resposta del diagnòstic i començar abans el tractament més adequat. La biòpsia líquida és una de les tècniques de diagnòstic molecular del pacient oncològic més utilitzades. Es tracta d’una tècnica no invasiva, sense molèsties pel pacient, que permet a partir d’una mostra de sang realizar estudis moleculars per valorar el tractament, el pronòstic i fer un monitoratge de l’estat de la malaltia.

Els 2.000 euros restants es destinaran al programa Guapes i Valentes de la Fundació Oncolliga Girona, dirigit a les dones afectades de càncer de mama que durant el procés de superació de la malaltia han de fer front a un deteriorament de la imatge personal provocat per la caiguda del cabell.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació