Logo
El passat 17 de març vam rebre una donació per valor de 5.000 euros de la mà de la Fundació Joaquim Albertí, una entitat creada per  l’empresa d’Embotits La Selva de Campllong, que cada any destina part dels seus beneficis a col·laborar amb projectes solidaris. Aquest any es van presentar un total de catorze cadidatures a aquests premis, totes elles proposades per treballadors de la pròpia empresa.

La Fundació Oncolliga Girona va ser una de les tres finalistes, juntament amb l'AMPA de l’Escola d’Educació Especial "La Font de l’Abella" de Girona, premiada amb 15.000 Euros, i la Fundació Vimar del Baix Empordà, que va rebre un premi de 5.000 euros. Volem agrair aquest premi a la Fundació Joaquim Albertí; al seu president, Xavier Albertí; i a tots els treballadors d'Embotits La Selva, especialment a Joan Chamizo Vaquero (a la dreta, a la segona fotografia), la persona que va presentar la nostra candidatura. 
 
Premi Embotits la Selva Joan Chamizo



Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació