Logo
Fes una donació
Casa Cacao, l’obrador de xocolata i bomboneria obert encara no fa un any a Girona pel pastisser Jordi Roca, destinarà part dels beneficis de la venda de torrons d’aquest Nadal a la Fundació Oncolliga Girona, entitat amb la qual els germans Roca ja han col·laborat en altres ocasions. La col·laboració es concretarà amb la donació d’1 euro de tots els torrons de Faves de Cacau venuts fins a la Diada de Reis, ja sigui a la botiga física o a la botiga online. 

El torró de Faves de Cacau està elaborat amb cacau de la denominació d’origen D.O. Los Bejucos (República Dominicana). Des de Casa Cacao elaboren aquest torró adaptant la recepta del tradicional torró de fruits secs però substituint aquests últims per les faves de cacau, de manera que la textura recorda als torrons tradicionals que s’elaboraven amb una base de nougat fet amb mel però, molt més aromàtic. 

El mateix Jordi Roca va anunciar aquesta col·laboració solidària fa uns dies a les seves xarxes socials, on va destacar que el torró de Faves de Cacau és “ideal per contrarestar aquest any tan difícil”. 

No és la primera vegada que els germans Roca col·laboren amb l’Oncolliga a través de campanyes solidàries, ja sigui de manera conjunta o per separat. L’any passat, també pels volts de Nadal, Joan Roca i Josep Roca van col·laborar en la campanya “Tu pots girar la truita”, que l’Oncolliga va posar en marxa per reforçar el seu servei d’atenció psicològica a malalts de càncer i familiars, un dels més demandats de l’entitat. 

La campanya tenia el seu antecedent en una altra iniciativa solidària que es va dur a terme al 2013 i en la qual també hi van participar els tres germans Roca. En aquella ocasió es van vendre davantals amb diferents lemes, entre els quals hi havia el de ‘tu pots girar la truita’, que es va recuperar però canviant la venda de davantals per la d’espàtules de fusta.

La presidenta de la Fundació, Lluïsa Ferrer, ha agraït el suport i compromís que els germans Roca han demostrat sempre cap a l’Oncolliga: “Mai tenen un no per a nosaltres quan els hi demanem que ens ajudin, aquesta és la veritat”.

Ferrer ha recordat que l’entitat que presideix està passant per moments complicats perquè, a causa de les restriccions implantades per fer front a la Covid-19, s’han hagut d’anul·lar la majoria d’activitats solidàries que s’organitzaven per recaptar fons. Les necessitats dels malalts de càncer, però, continuen essent les mateixes que abans de la pandèmia “o fins i tot han crescut, perquè el sistema sanitari està col·lapsat i hi ha molta angoixa”, ha afegit. Per això, ha assegurat, “la col·laboració d’empreses i particulars, ja sigui a través de donacions directes o d’iniciatives benèfiques ens és més necessària que mai”.C Joan Pujol Creus for Casa Cacao 20090058
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació