Logo
Fes una donació
Des que es va decretar l'estat d'alarma per l'emergència sanitària del coronavirus, la seu d'Oncolliga a Girona està tancada i els treballadors estan confinats a casa. S'han hagut de suspendre els serveis domiciliaris i hospitalaris, així com moltes activitats benèfiques previstes per aquesta primavera. Això no significa, però, que l'entitat estigui inactiva. Continuem treballant des de casa per oferir als malalts de càncer i els seus familiars el millor servei possible dins de les circumstàncies que estem vivint.

A continuació us oferim un petit resum de les diferents accions i iniciatives que hem dut a terme en les setmanes que portem de confinament:

- El nostre equip de psicooncòlogues continuen atenent els pacients i familiars que ho sol·liciten, per telèfon o per videoconferència. No solament això, sinó que estan disponibles també per atendre afectats de la Covid 19 o familiars que ho necessiten, ja sigui per gestionar una situació d'aïllament, com per ajudar en el procés de dol per la pèrdua d'un familiar en aquestes circumstàncies tan excepcionals i difícils. Les consultes els hi arriben derivades dels hospitals comarcals i del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

- El servei de préstec de material específic (cadires de rodes, llits articulats, alces de WC, etc.) continua operatiu i es dóna resposta a totes les demandes que ens van arribant.

- També tenim en funcionament en serveis mínims el banc de perruques. És a dir, s'ofereixen mocadors i/o perruques a qui ho sol·licita, però sense possibilitat d'assistir presencialment a l'espai de perruqueria per emprovar-se els models.

- Els pisos del servei de llar-residència del barri de Sant Ponç de Girona, a toca de l'Hospital Dr. Josep Trueta, continuen operatius. Un dels pisos està reservat per a familiars d'afectats de càncer ingressats a l'hospital. L'altre s'ha posat a disposició de l'Hospital perquè el pugui utilitzar el personal sanitari que ho necessiti durant aquesta situació de crisi sanitària.

- Algunes de les nostres voluntàries estan participant activament en les campanyes solidàries que s'han posat en marxa per cosir mascaretes casolanes.

Per acabar, volem compartir amb vosaltres un vídeo que hem preparat amb la participació de tots els professionals de l'entitat per recordar-vos que Oncolliga sempre és i serà al vostre costat, sempre ben a prop. Esperem que gaudiu d'aquest vídeo que hem preparat amb tot el nostre amor.
ENLLAÇ DEL VÍDEO: https://youtu.be/N-ZJ0jASHNM
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació