Logo
Fes una donació
Femi Montero, autora del blog “La esencia de vivir”, ha fet entrega a la Fundació Oncolliga Girona d’un xec de 3.400 euros que correspon a la recaptació del show “Yo sobreviví a la EGB”, que el monologuista badaloní Jordi Merca va representar el passat 30 de juny al Teatre de Salt amb l’objectiu de recollir fons per ajudar els malalts de càncer. A més, Femi Montero ha fet donació de 100 euros més recollits en el vermut solidari que va organitzar amb motiu de la Festa Major de Salt.

L’espectacle “Yo sobreviví a la EGB”, que ha tingut un gran èxit de públic a Barcelona (146 funcions i més de 42.000 espectadors), trasllada els espectadors a la dècada dels 80 d'una manera divertida i nostàlgica, barrejant anècdotes escolars, improvisacions i bona música en directe d’Ivan Vilches. L’èxit es va repetir també a Salt, on les entrades es van exhaurir dies abans de la funció, la primera de caràcter benèfic que Merca feia d’aquest espectacle.

Femi Montero és autora del blog “La esencia de vivir”, iniciat arran que se li detectés un càncer de mama, i col·laboradora habitual d’Oncolliga, entitat per a la qual ja ha organitzat altres activitats solidàries, com ara un concert d’El Último Tributo, banda d’homenatge a El Último de la Fila, a La Mirona, o la venda de diferents productes de marxandatge (bolígrafs, galetes, clauers..) en comerços de Girona i Salt.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació