Logo
El Carnaval d’Olot tornarà a tenir aquest any una vessant solidària. En aquesta ocasió, el Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT), responsable de l’organització, ha pensat en la delegació d’Olot de la Fundació Oncolliga de Girona com a entitat destinatària de l’aportació solidària. Un euro de cada tiquet del sopar de la Gran Rua del dissabte 4 de març anirà destinat íntegrament a la nostra entitat, molt arrelada a la capital garrotxina. Des de la delegació olotina han expressat el seu agraïment pel fet que el CIT hagi pensat en l’Oncolliga com a beneficiària d’aquesta acció solidària.

La Fundació Oncolliga Girona dedica els recursos econòmics de què disposa a donar suport als malalts de càncer i els seus familiars durant el procés de la malaltia a través de diferents tipus de serveis, la majoria dels quals estan disponibles a Olot, sense necessitat des desplaçar-se fins a Girona. L’entitat compta amb un magatzem a la capital garrotxina amb material destinat a proporcionar comoditat al malalt i la seva família en la vida diària fora de l’hospital: cadires de rodes, caminadors, crosses, llits articulats, cadires de dutxa, grua... Tot aquest material s’ofereix en préstec de manera temporal, en funció de les necessitats de cada malalt. A més, l’Oncolliga utilitza espais cedits per l’Hospital d’Olot per oferir els serveis d’atenció psicològica, drenatge limfàtic, grup de gimnàstica per a afectades de càncer de mama i banc de perruques, tots ells de manera gratuïta. En els casos en què el malalt ho necessita, les visites dels psicooncòlegs i fisioterapeutes es fan a domicili.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació