Logo
La FECEC juntament amb els establiments Condis torna a posar en marxa la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2017”. Una campanya solidària que se celebra per tercer any consecutiu, amb motiu del “Dia Mundial contra el Càncer”, els dies 3 i 4 de febrer. L’objectiu és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC.

Els voluntaris participants oferiran una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell en més de 400 establiments Condis repartits per tot Catalunya a canvi del preu simbòlic d’1,5 euros. A les comarques gironines participen en la campanya 19 establiments Condis situats a les poblacions de Girona, La Bisbal d'Empordà, Blanes, Breda, Sant Hilari Sacalm, Riells i Viabrea, Santa Coloma de Farners, Caldes de Malavella, Celrà, Ripoll, Ribes de Freser, Banyoles i Besalú.

La iniciativa té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC. Les aportacions recollides es destinaran íntegrament a projectes de suport i atenció als malalts oncològics i les seves famílies.

Així mateix, aquesta acció solidària se suma a d'altres iniciatives que es desenvolupen arreu del país amb motiu del Dia Muncial contra el Càncer (4 de febrer) 


Font: FECEC


Mireu l'espot de la campanya:

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació