Logo
Fes una donació
Un total de 190 nens i nenes de cinc escoles garrotxines van participar el 10 d’octubre passat a Olot en el Festival de la Fruita, una activitat educativa i preventiva que organitza la delegació olotina de la Fundació Oncolliga Girona en el marc de la Setmana Catalana de Prevenció del Càncer. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure entre els més petits bons hàbits alimentaris que els ajudin a millorar la seva qualitat de vida.

L’activitat, dirigida a nens i nenes de 7 a 9 anys, consisteix a explicar els beneficis de menjar fruita d’una forma lúdica, a través del joc. L’activitat, que va reunir alumnes dels CEIPS Escola Pia, Sant Roc i Bisaroques d’Olot i els centres La Bòbila i Verntallat de Les Preses, va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació (IME) i dels voluntaris de l’Oncolliga.

A banda d’aquesta activitat educativa, la delegació olotina de l’Oncolliga ha estat molt activa les darreres setmanes i ha participat en diverses activitats culturals i festives de la ciutat amb l’objectiu de fer difusió dels serveis que ofereix. Durant les Festes del Tura es van repartir ventalls informatius entre els assistents al Ball dels Gegants, i aquest diumenge passat, en el marc de la Fira de Tardor, es va organitzar un joc del tres en ratlla dins de les activitats de la Fira d’Entitats, que aquest any s’ha celebrat sota el nom “Les Entitats estem de Festa!”.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació