Logo
Fes una donació
La Fundació Oncolliga Girona i l’Obra Social “la Caixa” han signat avui un conveni de col·laboració per finançar el servei de banc de perruques durant l'exercici 2017. El suport de la l’Obra Social “la Caixa” s'ha traduït en una aportació de 6.000 euros. El banc de perruques és un servei creat en el marc del programa "Guapes i Valentes", dirigit a les dones afectades de càncer de mama que durant el procés de superació de la malaltia han de fer front a un deteriorament de la imatge personal provocat per la caiguda del cabell.

Aquesta situació acaba afectant l'autoestima de les afectades, creant una situació de vulnerabilitat que no ajuda a afrontar el tractament amb ànims i fortalesa. El programa "Guapes i Valentes" pretén ajudar les dones afectades en una triple vessant: posar a la seva disposició perruques a preu assequibles; oferir asessorament estilístic i d'imatge i fer un acompanyament psicològic que els ajudi a afrontar aquest trànsit i la seva recuperació. Durant l’any 2016, es van utilitzar aquest servei un total de 76 dones, 70 de les quals es van quedar amb una de les perruques del banc.  

A la foto, la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, i el director de Banca Institucions de CaixaBank, Carles Juanola, avui després de signar el conveni.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació