Logo
Amb motiu de la celebració del 20è aniversari de l'entitat,  la Fundació Oncolliga Girona impulsa un concurs a Instagram que sota el títol “Retrats de valor, tu ets important” pretén donar visibilitat en aquesta plataforma social a la tasca que duen a terme els voluntaris i col·laboradors de l’àmbit oncològic. El concurs s'ha posat en marxa avui, 4 d’abril, coincidint amb l’inici de la Setmana del Voluntariat de Girona, i el termini per participar-hi es tancarà el 4 de novembre.

Una selecció de les imatges participants s’exposarà públicament el 9 de desembre, coincidint amb el concert que posarà punt i final als actes de celebració dels 20 anys.


Participants al concurs
Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram, fetes amb dispositiu mòbil i amb les etiquetes #retratsdevalor i #tuetsimportant. Les fotografies han d’estar relacionades amb la solidaritat i el voluntariat dins de l’àmbit oncològic: participació en actes benèfics, suport al malalt a través del voluntariat hospitalari o social, etc.
Definició de les fotografies guanyadores
Podran optar als premis del concurs totes les imatges fetes amb dispositiu mòbil que s’hagin publicat a Instagram entre el 4 d’abril i el 4 de novembre de 2016 amb les etiquetes #retratsdevalor i #tuetsimportant. Un cop finalitzat el concurs, un jurat triarà les fotografies guanyadores.

Premis del concurs
1r premi: Nit d’allotjament per a dues persones a l’hotel Double Tree by Hilton Empordà Golf.
2n premi: Vol amb globus per l’Empordà per a una persona.
3r. premi: Sopar per a dues persones al Restaurant de l’hotel AC Palau de Bellavista.
La Fundació Oncolliga Girona comunicarà personalment als guanyadors la manera de fer efectius els premis. El premi és intransferible i s’ha de consumir segons la disponibilitat dels establiments i empreses que els ofereixen.

Exposició de fotografies
Les fotografies participants formaran part, després d’una selecció prèvia, d’una exposició que s’inaugurarà el 9 de desembre de 2016, coincidint amb l’acte final de celebració del 20è aniversari de la Fundació Oncolliga Girona. El lloc de l’exposició es concretarà més endavant.
Jurat i veredicte
El jurat designat per la Fundació Oncolliga Girona es reunirà per escollir les fotografies guanyadores al llarg del mes de novembre. El veredicte es comunicarà el 9 de desembre, coincidint amb la inauguració de l’exposició organitzada amb les fotografies participants.

Acceptació de les bases legals
La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació de la Fundació Oncolliga Girona.

Us podeu descarregar el document amb les bases del concurs aquí.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació