Logo
Fes una donació
Jarabe de Palo presentarà el pròxim 29 de desembre (21.00h.) a l’Auditori de Girona el seu nou disc, “50 palos”, en un concert solidari en favor de la Fundació Oncolliga Girona. El nou disc recull 21 de les cançons més conegudes de la banda liderada per Pau Donés i que a dia d’avui ja formen part de la banda sonora de la vida de molts de nosaltres. La gira de presentació d’aquest nou treball suposa la tornada als escenaris de Jarabe de Palo després de dos anys d’aturada a causa dels problemes de salut del cantant i líder de la banda.

La gira va començar a l’abril i durant aquests mesos la banda ha visitat diverses ciutats de l’Estat i ha actuat també als Estats Units, Itàlia i Llatinoamèrica. El pròxim 29 de desembre arriba a Girona, on part del taquillatge es destinarà a la Fundació Oncolliga Girona, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies.
Les entrades es poden adquirir a través de la web de l’Auditori, amb un descompte del 15% per a tots aquells que introdueixin el codi promocional creat per als amics de l’Oncolliga (perunabonacausa17).
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació