Logo
Fes una donació
La FECEC i la Fundació Oncolliga Girona posen en marxa un cicle de xerrades online via Zoom dirigides a pacients de càncer que estan a punt d'acabar els seus tractaments actius. Les xerrades tindran lloc els dies 14 i 26 de gener i 18 de febrer a les 6 de la tarda i aniran a càrrec d'experts en oncologia, relacions laborals i evaluacions mèdiques. Per apuntar-se cal trucar a l'Oncolliga  (972 22 49 63) o enviar un WhatsApp al 654 54 29 07 i us enviarem l'enllaç per accedir-hi. 

Aquesta és la programació del cicle:

14 de gener - Com em puc preparar per tornar a la feina?, a càrrec de Loly Fernández, graduada en Relacions Laborals i especialista en salut laboral i prevenció de riscos laborals. 

26 de gener - El paper de l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques (ICAM), a càrrec de la Dra. M. Eugènia Saumell, cap de Servei d'Avaluacions Mèdiques de Girona de la Sub-direcció General d'Avaluacions Mèdiques.

18 de febrer - Per què alguns pacients responen a la teràpia contra el càncer i altres no?, a càrrec del Dr. Francesc Viñals, Cap del grup de recerca ProCURE ICO-IDIBELL en càncer d'ovari i senyalització molecular.

gener21 cartell CICLE DE XERRADES DESPRÉS DEL CÀNCER
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació