Logo
Fes una donació
Sota el lema “Em dono permís per sentir i sentir-me”, la Fundació Oncolliga Girona, en col·laboració amb la Masia Cal Ros de S’Agaró i l’Ajuntament de Platja d’Aro, organitza el pròxim 23 de novembre la primera Caminada en Silenci, guiada per les psicooncòlogues de l’entitat Teresa Feliu i Sylvia Miàs.

A través d'aquesta caminada, d'uns 6 km i oberta a tothom a partir de 16 anys, descobrirem un bonic tram de la Costa Brava en un absolut silenci, per concentrar-nos, escoltar tots els sons i sentir el què el mar ens ofereix. S'habilitaran uns espais al final de la caminada on es permetrà parlar per compartir l'experiència.

L’itinerari començarà i acabarà a la Masia de Cal Ros, situada al carrer Meravelles de S’Agaró. La sortida serà a 2/4 de 10 del matí i un cop arribem un altre cop al punt d'inici, s’oferirà a tots els participants un complet avituallament (beguda, fruits secs, fruita, etc.). La caminada té també una finalitat solidària i per aquest motiu per participar-hi caldrà fer un donatiu de 5 €.

La Caminada en Silenci posarà punt final a la jornada La Ciutat Alegre, que haurà començat el dia abans amb una sessió terapèutica dirigida exclusivament a persones afectades de càncer o familiars. La sessió, totalment gratuïta, es desenvoluparà de 4 a 7 de la tarda a Cal Ros i constarà de dues activitats:

- Focusing, tècnica que convida la persona a experimentar vivencialment el que li passa al cos per sanar les seves emocion, a càrrec de Núria Agudo i Carme Ventura, psicooncòlogues de l’Oncolliga.

- Biodansa, per explorar les possibilitats del moviment en un espai vivencial de trobada i escolta, a càrrec de Laura Garcia, facilitadora de biodansa SRT.

Les places són limitades i les persones interessades s’han de posar en contacte amb Oncolliga a través de fundacio@oncolligagirona.cat o al 972 22 49 63.


la ciutat alegre CAMINADA petit
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació