Logo
Fes una donació
Diferents ballarins gironins professionals ballaran units, per primera vegada, els pròxims 27 i 28 de juliol (20.00 h) al Teatre de Bescanó amb la voluntat de recaptar fons per a la Fundació Oncolliga Girona. El resultat d’aquesta iniciativa, impulsada pel ballarí David Rodríguez, és una gala benèfica de dansa amb un ampli ventall d’estils que van des del ballet clàssic fins a la dansa del ventre, passant pels balls de saló.  A més del mateix David Rodríguez, a la gala hi participaran els ballarins Marc Balló, Antonio Izquierdo, Tess Buck, Chantal Soler, Pere Planas, Virginia Joëlle López, Andrea Fernández i Marià Huguet.
Tots ells han treballat o estan treballant actualment en companyies nacionals i internacionals de renom com l’Hamburg Ballet, la Gauthier Dance (Stuttgart) i l’Òpera Nova Bydgoszcz (Polònia) i actuaran acompanyats d’altres ballarins de les seves respectives companyies. Amb aquesta iniciativa, els ballarins volen posar el seu gra de sorra en la construcció, a través de l’art de la dansa, d’una societat cada vegada més tolerant i compromesa.

CONEIX ELS BALLARINS QUE ACTUARAN A LA GALA

La gala serà presentada per l’actor i dramaturg Martí Peraferrer i comptarà també amb la presència de l’Esbart Fontcoberta de Banyoles com a grup folklòric convidat. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a través de la web del Teatre de Bescanó (13 euros) o a taquilla (15 euros).


Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació