Logo
Fes una donació
Diferents ballarins professionals de la província de Girona ballaran units, per primera vegada, amb la voluntat de recaptar fons per a la Fundació Oncolliga Girona. El resultat és una gala benèfica de dansa amb un ventall d'estils ben variats que van des del ballet clàssic a la dansa del ventre, passant per balls de saló. Els ballarins que formen part d'aquesta gala estan treballant actualment en companyies nacionals i internacionals de renom com l'Hamburg Ballet, Gauthier Dance i l'Òpera Nova Bydgoszcz, i ballaran acompanyats d'altres ballarins de les companyies respectives.

Aquesta nit màgica de dansa serà presentada pel carismàtic actor i dramaturg Martí Peraferrer, i compta també amb la presència de l'Esbart Fontcoberta de Banyoles com a grup folklòric convidat. El viu desig del conjunt de l'equip de la gala és posar el seu gra de sorra en la construcció, a través de l'art de la dansa, d'una societat cada vegada més tolerant i compromesa.
Dies: 27 i 28 de juliol de 2017

Hora: 20.00 h. 

Lloc: Teatre de Bescanó

Entrades: anticipada 13 euros - a taquilla 15 euros

Concepte original: David Rodríguez

Presentador: Martí Peraferrer

Ballarins/es de la província: Virginia Joëlle López, David Rodríguez, Tess Buck, Marc Balló, Antonio Izquierdo, Marià Huguet, Chantal Soler, Andrea Fernández i Pere Planas

Amb la participació de l'Esbart Fontcoberta de Banyoles


COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació