Logo
Fes una donació
L’empresa Avet Solidari, en coordinació amb la Fundació Oncolliga Girona, ha posat en marxa oncoavet.com, una plataforma de venda online d’avets de les Guilleries que destinarà una part dels beneficis a l’entitat gironina per tal que pugui tirar endavant els seus serveis i programes d’ajuda als malalts de càncer i els seus familiars.

Els interessats a col·laborar podran triar entre dos tipus d’avets en diverses mides: Avet Picea Abies Excelsa (des de 39,99 euros) i Avet Abies Nordmanniana (des de 49,99 euros). Una part d’aquest preu (entre un 20% i un 25%, segons el tipus d’avet) es destinarà a l’Oncolliga en concepte de donatiu. A la mateixa pàgina web es podrà adquirir també el tradicional Tió de Nadal. L’avet s’entregarà a domicili (sense cap cost per a comandes superiors als 100 euros) i si es vol es pot programar una recollida post-Nadal.

Els impulsors de oncoavet.com han destacat que amb aquesta iniciativa persegueixen un doble objectiu: d’una banda, promoure un producte local de gran qualitat, com és l’avet natural dels vivers de les Guilleries, i d’una altra, col·laborar amb una causa benèfica.

La Fundació Oncolliga Girona, per la seva part, ha expressat el seu agraïment pel fet d’haver estat elegida com a beneficiària d’aquesta iniciativa solidària, especialment en aquests moments en què l’entitat pateix una reducció important d’ingressos a causa de les restriccions implantades per fer front a la Covid-19. “No podem fer la majoria de les activitats solidàries que fèiem habitualment per evitar aglomeracions i estem buscant alternatives de tipus virtual per aconseguir recursos perquè les necessitats dels malalts de càncer són les mateixes que abans de la Covid o fins i tot han crescut, perquè el sistema sanitari està col·lapsat i hi ha molta angoixa”, ha explicat la presidenta d’Oncolliga, Lluïsa Ferrer. Per això, ha afegit, “la col·laboració d’empreses i particulars, ja sigui a través de donacions directes o d’iniciatives benèfiques ens és més necessària que mai”.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació