Logo
Fes una donació
Els alumnes de 4 ESO (A i B) de l’INS Baix Empordà de Palafrugell, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, han portat a terme durant el mes de març de 2018, un taller de “Coixins del Cor”, un projecte solidari. L’objectiu d’aquest taller és ’elaborar uns coixins amb forma de cor, els anomenats “Coixins del Cor”, que s’inscriuen dins de “Projecte Micky”. Són uns coixins en forma de cor que es donen de forma gratuïta a les pacients recent operades de càncer de mama, que es col·loquen a l’aixella i serveixen per a alleugerir els efectes de la cirurgia durant el postoperatori.

Els COIXINS DELS CORS, no es venen ni es compren, ES REGALEN!!!L’activitat va ser molt ben acollida per l’alumnat de 4 ESO i es van poden confeccionar 45 coixins del cor. Va ser un èxit total!
El passat divendres, 23 de març de 2018, es va fer el lliurament dels coixins del cor per part dels alumnes de 4 ESO i del director del centre, Sr. Joan Borromeo, a la representant de l’Oncolliga, Sra. Hortènsia Doporto, qui els farà arribar a l’Hospital Comarcal de Palamós.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació