Logo
Salt, Porqueres, Riudellots de la Selva, Olot, Planoles, Palafrugell i Figueres acolliran aquest diumenge, 7 de febrer, la segona edició del Run4Cancer, un esdeveniment esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i que té la peculiaritat de ser l’única cursa d’aquestes característiques que se celebra en diferents punts de la demarcació al mateix temps.
La iniciativa, que va néixer l’any passat, se celebra el cap de setmana més proper al dia 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer. Enguany la cursa tindrà lloc simultàniament a set poblacions on l’Oncolliga hi té delegació i que representen alhora les set comarques de la demarcació. L’esdeveniment vol ser una activitat familiar on tothom hi tingui cabuda, per aquest motiu s’ofereixen dues modalitats de cursa: una de 5 km pensada per a tots els públics i per fer-la en família i una altra de 10 km pensada per a corredors habituals. En tots els casos el circuit és circular i transcorre dins de les poblacions i el seu entorn. La inscripció costa 8 euros si es fa de manera anticipada a través de la pàgina web www.oncolligagirona.cat i 10 euros si es fa el mateix dia de la cursa (a partir de les 8.30 h.). La cursa començarà puntualment a les 10 del matí a totes les seus de l’esdeveniment. A la página web de l’entitat es pot consultar el recorregut i el punt de sortida de cada cursa. Incentivar la pràctica de l’esport com a hàbit saludable és un dels objectius d’aquesta activitat, però no l’únic. Participar-hi és també una manera d’ajudar a la lluita contra el càncer, ja que és una activitat solidària en la qual tot el que es recapta va dirigit a millorar la qualitat de vida dels que pateixen aquesta malaltia i dels seus familiars. L’any passat es van recaptar aproximadament 10.000 euros que van servir per finançar els serveis que s’ofereixen des de l’entitat: atenció a domicili, rehabilitació, atenció familiar, atenció hospitalària, banc de perruques, reinserció laboral, programes educatius de prevenció del tabac, etc.
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació