Logo
La platja de Castell i l’entorn de Cap Roig seran el proper 8 de maig l’escenari pel qual transcorrerà la segona edició de l’OncoExtreme, una original cursa d’obstacles solidària organitzada pel Club Esportiu Palamós amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Oncolliga Girona, entitat dedicada a ajudar els malalts de càncer de les comarques gironines.


La cursa, que transcorre per itineraris dels municipis de Palamós i Mont-ras, constarà de dos circuits circulars, un de 8 km i un altre de 15 km, amb sortida i arribada a la platja de Castell. Els participants hauran de superar al llarg del recorregut una vintena d’obstacles de diversa dificultat que han estat dissenyats per Xavier Adroher, impulsor de la prova. “El circuit de 15 km és assequible per a corredors habituals, mentre que el circuit curt està més pensat per fer en família i es pot fer també caminant”, explica Adroher, que afegeix que “els nens a partir de 10 anys poden superar els obstacles tot sols i els menors d'aquesta edat ho poden intentar amb l’ajuda dels seus pares”.

Aquesta serà la segona edició de l’Oncoextreme, que l’any passat va aplegar 150 participants. Enguany s’espera doblar el nombre de participants i, com a novetat, les inscripcions es poden fer on line a través de la pàgina web de la Fundació Oncolliga Girona.

Enllaç inscripcions:
http://www.oncolligagirona.cat/esports/oncoextreme/inscripcions.html


Enllaç imatges en alta resolució 1a edició Oncoextreme:
https://picasaweb.google.com/111697273093519737235/Oncoextreme2015?authuser=0&feat=directlink


Vídeo promocional Oncoextreme 2016
https://youtu.be/czOWnjxhYQY

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació