Logo
La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer organitza, el 7 de maig, la 12ena edició de la Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic. Un espai per fomentar el nexe d’unió entre tots els voluntaris que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària. Enguany, la Trobada tindrà lloc a la Sala Modernista – Espai Endesa (C. Roger de Flor 38 – 52 · Barcelona).

La figura del voluntari sempre protagonitza la jornada. Aquest any volem incidir en la necessitat de la gestió emocional del propi voluntari, per cuidar-se i poder fer un acompanyament de qualitat a la persona amb càncer. Descobrirem que ens pot aportar la sofrologia, la realització de mandales o la pràctica del Qigong amb l’objectiu que sigui una jornada per aprendre i compartir experiències.

Programa

La jornada estarà conduïda per Ignasi Gayà, periodista dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya.

Així, a partir de les 10 hores, el President de la FECEC, Ramon Maria Miralles i la Consellera del departament de Treball, afers socials i famílies (pendent de confirmació), Dolors Bassa inauguraran la Trobada per donar lloc a la xerrada col·loqui titulada: “No som res sense els altres” a càrrec de Jaume Barberà, periodista, director i presentador del programa “RETRATS” de TV3 i col·laborador de Catalunya Ràdio i de RAC 1.

A continuació hi ha prevista la taula rodona ‘Propostes per cuidar-se’ amb la participació d’Àngels Cassany, pintora de mandales per a l’ànima, Wai Wai Cho Sum, infermera acupuntora i professora de Qigong i Joan Enric Puig, Sofròleg. La taula será conduïda Jordi Puig, psicòleg i coordinador de voluntariat d’Oncolliga Barcelona (seu Terrassa).

A partir de les 12.40 hores, el coach, formador i cap d’Acció Social de Càritas Diocesana de Barcelona, Eduard Sala, oferirà la xerrada ‘Cuidar-nos per cuidar millor els altres’

La jornada conclourà amb actuació musical Coral Noves veus del centre de rehabilitació laringetomitzats de Terrassa (CRL).

Inscripcions

Per asistir a la Trobada cal ompliu aquest formulari online. (La inscripció inclou assistència, cafè i dinar)

Voluntaris d’entitats federades a la FECEC: 15 €
Voluntaris d’entitats no federades a la FECEC: 25 €
Forma de pagament: Transferència bancària al c/c de “La Caixa”
IBAN ES4321000957700200092600 i indiqueu “Trobada Voluntariat en l’àmbit Oncològic” i nom de l’assistent.

Podeu descarregar-vos el díptic de la XII Trobada.

Font: FECEC
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de l'usuari, optimitzar la navegació sense identificar-lo i obtenir estadístiques de l'ús del lloc.
Continuar la navegació en aquest web comporta l'acceptació de la política de galetes.
Més informació